Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Öncelikle geçmiş olsun orijinal parça fiyatları ve işçilik yetkili servisin trameri yüksek çıkarmasında etkili olmuştur. Değer kaybı talep ederken istediğiniz 3 ise 5 isteyin. Tabi makul olmak şartıyla. Ben gerekli evraklarla sigorta şirketine başvurmuştum. Talep ettiğim ücret 1 hafta içinde yatmıştı. Sigorta şirketinin teklifini beğenmezseniz. Tahkim komisyonuna başvurabilirsiniz. Değer kaybı talebini aracı kurumlarsız çözmeniz maddi anlamda sizin yararınıza olur.Çok fazla komisyon alıyorlar. Biraz çetrefilli ama inşallah zararınızı kapatacak değer kaybını alırsınız.iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Öncelikle geçmiş olsun orijinal parça fiyatları ve işçilik yetkili servisin trameri yüksek çıkarmasında etkili olmuştur. Değer kaybı talep ederken istediğiniz 3 ise 5 isteyin. Tabi makul olmak şartıyla. Ben gerekli evraklarla sigorta şirketine başvurmuştum. Talep ettiğim ücret 1 hafta içinde yatmıştı. Sigorta şirketinin teklifini beğenmezseniz. Tahkim komisyonuna başvurabilirsiniz. Değer kaybı talebini aracı kurumlarsız çözmeniz maddi anlamda sizin yararınıza olur.Çok fazla komisyon alıyorlar. Biraz çetrefilli ama inşallah zararınızı kapatacak değer kaybını alırsınız.
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.