yazinho Katılım 14 Tem 2020 Mesajlar 20 Tepki puanı 1 Konum Kırklareli 23 Tem 2020 #1 Merhabalar, Ekranda fazladan boş sayfalar mevcut. Sayfaları çöp kutusu simgesine sürüklüyorum ama silemiyorum. Nasıl silebilirim? Teşekkürler. yasincaglar
Merhabalar, Ekranda fazladan boş sayfalar mevcut. Sayfaları çöp kutusu simgesine sürüklüyorum ama silemiyorum. Nasıl silebilirim? Teşekkürler. yasincaglar
W Wyt23 Katılım 4 Kas 2019 Mesajlar 786 Tepki puanı 636 Konum İstanbul Aracınız Civic FC5 2019 23 Tem 2020 #2 Ben hiç çöp kutusuna da sürükleyemiyorum maalesef. Bilen varsa bende faydalanır. Oyla 0 Olumsuz oyla
yazinho Katılım 14 Tem 2020 Mesajlar 20 Tepki puanı 1 Konum Kırklareli 24 Tem 2020 #3 Wyt23' Alıntı: Ben hiç çöp kutusuna da sürükleyemiyorum maalesef. Bilen varsa bende faydalanır. Genişletmek için tıklayın ... Ben de sürükleyemiyorum aslında. Sürüklenmiyor diğer sayfaya geçiyor sürüklemeye çalıştığımda yasincaglar Oyla 0 Olumsuz oyla
Wyt23' Alıntı: Ben hiç çöp kutusuna da sürükleyemiyorum maalesef. Bilen varsa bende faydalanır. Genişletmek için tıklayın ... Ben de sürükleyemiyorum aslında. Sürüklenmiyor diğer sayfaya geçiyor sürüklemeye çalıştığımda yasincaglar