Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Temsa mı hocam [emoji106]Ayrıca arkadaş a katılıyorum bu hataları daha doğrusu tolerans karı Japonlar bılıyor kesınlıkle turkıye veya ingılız uretımi arasında kalıte farkı montaj konusunda olmaz .Ne yani ıngılız de kı parmak da bizdekı sopa mı ?O el ile montaj yapıyor biz sopayla mı montaj yapıyoruz ?Elin gevur unu o kadar övmeyın bizim yani Türk işçiliği kötü değil ... Sadece tolerans lar böle ..Oldu japon araba ürettırecek denetleme den satışa sunulacak böle bişi yok adamlar denetliyor ve hatalar tolerans lar dahılınde ..Birde BMW Mercedes vs gıbı fabrıka nın da denetımı japon ların elınde onlar denetliyor üretim süreci ni ve madalya veriyor lar fabrıka Lara daha önce Tofaş fabrıkasında staj yaptım ordan bılıyorum [emoji106][emoji1666]BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Temsa mı hocam [emoji106]
Ayrıca arkadaş a katılıyorum bu hataları daha doğrusu tolerans karı Japonlar bılıyor kesınlıkle turkıye veya ingılız uretımi arasında kalıte farkı montaj konusunda olmaz .
Ne yani ıngılız de kı parmak da bizdekı sopa mı ?
O el ile montaj yapıyor biz sopayla mı montaj yapıyoruz ?
Elin gevur unu o kadar övmeyın bizim yani Türk işçiliği kötü değil ... Sadece tolerans lar böle ..
Oldu japon araba ürettırecek denetleme den satışa sunulacak böle bişi yok adamlar denetliyor ve hatalar tolerans lar dahılınde ..
Birde BMW Mercedes vs gıbı fabrıka nın da denetımı japon ların elınde onlar denetliyor üretim süreci ni ve madalya veriyor lar fabrıka Lara daha önce Tofaş fabrıkasında staj yaptım ordan bılıyorum [emoji106]
[emoji1666]
BV6800Pro cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.