Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Şu anda canlı yayınını izliyorum
Ototesterların detaylı testlerini izledikten ve bayide biraz inceledikten sonra yorum yapmak daha doğru olacak
Linkteki konudan devam edebiliriz,
Arkadaşlar, Japonsever kullanıcı kitlesinin genelde Civic’e rakip kabul ettiği Corolla’nın yeni kasası geliyor, özellikle iç dizaynıyla genel tasarımı hoşuma gitti, FC5 gibi spor değil ama ağırbaşlılıkla sportifliği dengelemiş bir tasarımı var gibi geldi bana, arka süspansiyonlar ilk defa...
Yeni Corollayı görmek için lansmana gittik. Biraz bahsedecek olursak araç dış tasarım olarak yakışlı olmuş. Özellikle arka led farları ben çok beğendim. Bagajı genişlemiş duruyor. Arka yaşam alanında ise eskisine göre çok bir fark yok biraz tavan alçaklığı indiği için baş mesafesi kısalmış. Arka...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.