Eyvallah kardeşim. Darısı sana.[MENTION=964]maksu[/MENTION] hayırlı olsun kardeşim yakıştı![]()
HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Eyvallah kardeşim. Darısı sana.[MENTION=964]maksu[/MENTION] hayırlı olsun kardeşim yakıştı![]()
Ehliyet almadan motor alanlardan değilsin umarımTeşekkür ederim yaza kadar arabaya devam ama motor aldım. Tüm yazı onunla geçirmeyi planlıyorum![]()
Ehliyet almadan motor alanlardan değilsin umarım![]()
HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
[MENTION=194]Can[/MENTION] , [MENTION=6]Trust[/MENTION] , [MENTION=3]NoFeaR[/MENTION] bu arkadaşla bir zahmet ilgilenir misiniz? Benim de moralimi bozuyor sprey boya ile kaputuna s ,kapılarına da e ve i ,g harfleri yazasım geliyor.Bu konu hep üstte duruyor ve forumu her açtığımda görüyorum. Dolayısıyla moralim bozuluyor bi çekememezlik oluyor
Silinmesini talep ediyorum![]()
Tehdit ediliyorum admin beyler[MENTION=194]Can[/MENTION] , [MENTION=6]Trust[/MENTION] , [MENTION=3]NoFeaR[/MENTION] bu arkadaşla bir zahmet ilgilenir misiniz? Benim de moralimi bozuyor sprey boya ile kaputuna s ,kapılarına da e ve i ,g harfleri yazasım geliyor.
Savunmasiz kaldim[MENTION=8245]nemlee[/MENTION] [MENTION=964]maksu[/MENTION] İkili diyaloglara müdahale etmiyoruz![]()
Savunmasiz kaldim![]()
Admine karşı üye.. Amerikaya diklenen yurdum köylüsü gibi hissettim kendimi o yuzden susuyorum![]()
![]()
LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.