Yeni Forum Admini @maksu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NoFeaR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ehliyet almadan motor alanlardan değilsin umarım :)

HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Başkan kendimi bildim bileli motosiklet üzerindeyim. Arabadan önce motor ehliyeti almıştım. Sadece önceki motorum çalınınca 2 yıl ara vermek zorunda kaldım.
Beni düşünerek sorduğunu biliyorum teşekkürler :) :)

Bu arada motor da Honda aynı aşkla devam :D

Bu konu hep üstte duruyor ve forumu her açtığımda görüyorum. Dolayısıyla moralim bozuluyor bi çekememezlik oluyor :D
Silinmesini talep ediyorum :D

Bu konu hep üstte duruyor ve forumu her açtığımda görüyorum. Dolayısıyla moralim bozuluyor bi çekememezlik oluyor :D
Silinmesini talep ediyorum :D
[MENTION=194]Can[/MENTION] , [MENTION=6]Trust[/MENTION] , [MENTION=3]NoFeaR[/MENTION] bu arkadaşla bir zahmet ilgilenir misiniz? Benim de moralimi bozuyor sprey boya ile kaputuna s ,kapılarına da e ve i ,g harfleri yazasım geliyor.

[MENTION=194]Can[/MENTION] , [MENTION=6]Trust[/MENTION] , [MENTION=3]NoFeaR[/MENTION] bu arkadaşla bir zahmet ilgilenir misiniz? Benim de moralimi bozuyor sprey boya ile kaputuna s ,kapılarına da e ve i ,g harfleri yazasım geliyor.
Tehdit ediliyorum admin beyler
Sezgiye laf yok, adam adam..

LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

[MENTION=8245]nemlee[/MENTION] [MENTION=964]maksu[/MENTION] İkili diyaloglara müdahale etmiyoruz :D

[MENTION=8245]nemlee[/MENTION] [MENTION=964]maksu[/MENTION] İkili diyaloglara müdahale etmiyoruz :D
Savunmasiz kaldim
Admine karşı üye.. Amerikaya diklenen yurdum köylüsü gibi hissettim kendimi o yuzden susuyorum

LG-H815 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri