Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
İyi günler herkese, aracım 150.000 oldu. Standart Bakım yaptracağım yaptıracağım. Bostancıdaki koçaslan hondadan fiyat aldım 1250₺ dedi. Yağ olarak eneos ya da Castrol 0-20, filtre olarak orjinal dedi.Ayrıcaön disk için de fiyat aldım 1400(orjinalle aynı kalitede dedi) servis ön disk takımı için 2200 fiyat verdi.işçilik dahil.Marş motoru bakımı için de 450 ₺ dedi.Ön disk ve marş motoru bakımını Koçarslan da yaptıracağım ama standart bakım biraz pahalı geldi. Sizce fiyatlar nasıl?
İyi günler herkese, aracım 150.000 oldu. Standart Bakım yaptracağım yaptıracağım. Bostancıdaki koçaslan hondadan fiyat aldım 1250₺ dedi. Yağ olarak eneos ya da Castrol 0-20, filtre olarak orjinal dedi.
Ayrıca
ön disk için de fiyat aldım 1400(orjinalle aynı kalitede dedi) servis ön disk takımı için 2200 fiyat verdi.işçilik dahil.
Marş motoru bakımı için de 450 ₺ dedi.
Ön disk ve marş motoru bakımını Koçarslan da yaptıracağım ama standart bakım biraz pahalı geldi. Sizce fiyatlar nasıl?
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.