Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Merhabalar, ben fb7 aracımda 2 seneyi aşkındır michelin cc+ kullanmaktayım. Lastikler sessiz ve konforlu sayılır. Yağışlı havada güven veriyor, 2-3cm'lik karda denedim en fazla ve buzlu yolda bir sıkıntı yaşamadım. İlk yaz iyiydi ancak 2. yazda lastiklerin sık sık abs'ye girdiğini, paitnaja düştüğünü gözlemlemeye başladım. Genelde sonbahar - kış (ekimden başlayıp, marta kadar) mevsimlerinde kullanıyorum. Hava sıcakken iyiler ancak ilk sene iyiler. 2. sene aynı performanta değiller kesinlikle.Lastikler arasıcın aslında en önemli donanımları. Gerekli önemi vermezseniz sonucu ağır olabiliyor. Bu sebeple her mevsim en iyi performansı verecek lastiği kullanmakta fayda var.
Merhabalar, ben fb7 aracımda 2 seneyi aşkındır michelin cc+ kullanmaktayım. Lastikler sessiz ve konforlu sayılır. Yağışlı havada güven veriyor, 2-3cm'lik karda denedim en fazla ve buzlu yolda bir sıkıntı yaşamadım. İlk yaz iyiydi ancak 2. yazda lastiklerin sık sık abs'ye girdiğini, paitnaja düştüğünü gözlemlemeye başladım. Genelde sonbahar - kış (ekimden başlayıp, marta kadar) mevsimlerinde kullanıyorum. Hava sıcakken iyiler ancak ilk sene iyiler. 2. sene aynı performanta değiller kesinlikle.
Lastikler arasıcın aslında en önemli donanımları. Gerekli önemi vermezseniz sonucu ağır olabiliyor. Bu sebeple her mevsim en iyi performansı verecek lastiği kullanmakta fayda var.
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.