Yeni Honda şase numarası

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Drejj
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bugün alırken bakacağım uygunluk belgesine. Ama 2019 olupta j dışında yazan duymadım. Burda 2019 alan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Bugün alırken bakacağım uygunluk belgesine. Ama 2019 olupta j dışında yazan duymadım. Burda 2019 alan arkadaşlar varsa yazarlarsa sevinirim

benim şasemde J harfi var. 2019 model, uygun belgeside 2019 model. ruhsatımda 2019. ben o harflerin belirleyici olmasına inanmıyorum. uygunluk belgemde neyse tarih, araç o modeldir benim için.

Heyecanla bekliyoruz,araciniz 2019 mu 2018 mi?

aynen son durum nedir

Ben 26 temmuz 2019 da aldım hatta bende sormuştum hangi tarih üretimi diye torpidada çıkan kağıtta 2019.05.23 yazıyor şasenin 10.harfi J benimde

Hocam öncelikle güle güle kullanın, Allah tekerini düz bastırsın (y)

Aslında bu tür yazışmalar, üçkağıtçılıkta milletçe ne kadar tecrübeli olduğumuzu ve çoğumuzun sadece kulak arkalarının sağlam kaldığından dolayı ne kadar paranoyaklaşmaya gittiğimizi gösteriyor.

Allah, niyeti bozuk insanlardan cümle alemi sakınsın demekten başka bir çare yok artık bu devirde...

Hocam öncelikle güle güle kullanın, Allah tekerini düz bastırsın (y)

Aslında bu tür yazışmalar, üçkağıtçılıkta milletçe ne kadar tecrübeli olduğumuzu ve çoğumuzun sadece kulak arkalarının sağlam kaldığından dolayı ne kadar paranoyaklaşmaya gittiğimizi gösteriyor.

Allah, niyeti bozuk insanlardan cümle alemi sakınsın demekten başka bir çare yok artık bu devirde...

Amin çok doğru bir yazı

Aynısını bende başlık acmistum yıl tutarsızlığı diye Honda Türkiye aradım sonra bayiden aradılar öyle bisiyok falan bana fabrika çıkış belgelerini gönderdiler formda ararsaniz yazan arkadaşlar var ruhsata 2019 yazıyor tescil 19 rahat ol

POCOPHONE F1 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri