Yeni Teslim Aldığım Araç ve Sorularım

Katılım
12 Ocak 2016
Mesajlar
7
Tepki puanı
0
Aracınız
Merhaba arkadaşlar baya bir forumu altüst ettikten ve bir kaç yerde mesajlarımı da yazdıktan sonra hem ilk konumu açmak hem de sizden birşeyler öğrenmek adına yazıyorum.

Forumdan baya birşey öğreneciğim aşikar duruyor.

Elegance Eco LPG Otomatik aracımı dün itibarı ile teslim aldım ve artık bir Honda sürücüsü olarak aranızdaki yerimi aldım.

Öncelikle vereceğiniz tavsiyeler varsa ki bir çok diğer konu başlığında okudum yine de söyleyeceklerinizi memnuniyetle okuyacağım inşallah.

Benim sorularıma gelince, ilk aklıma gelenleri paylaşmak ve sormak istiyorum.

1- Test ettiğim ve bayide baktığım bir diğer sıfır araçta hediye edildiği söylenilen navigasyon ekranında kılavuz çizgileri vardı, bunda neden yok dediğimde sizin baktığınız Navitek biz takıyoruz size fabrikanın hediye ettiği Cyclon marka dediler ve çizgi özelliğinin onda olmadığını söylediler. Sizce itiraz etmeli miyim bu konuda?

2- Bluetooth ile konuşurken ses baya kalitesiz geliyor. Arkadaşta sıfır Clio aldı en alt donanım ses benimkinden gayet daha iyi ve net. Bu bir sorun olabilir mi?

3- Koltuk dayama kısmında resimlerde ve bana gösterilen araçta USB portu vardı benim aracımda yok. Torpido gözünde iklii USB portu var kol dayama kısmında olmadığını fabrikadan aracın bu şekilde geldiğini söylediler çok tatmin olamadım bu konuda da sizin bilgilerinize ihtiyacım var.

4- Araca LPG almaya gittiğimde LPG dolumu için benzin kapağını açtı (içteki dolum kapağını) ve dolumu öyle yaptı. Abi gelen arabaların bazılarında özel bir aparat var bazıları da böyle dedi pompacı, burada aparat ile ilgili birşeyler okumuştum bizimki yeni olduğu için mi aparatsız yoksa orada da unutulan birşey mi var?

Şimdiden çok teşekkür ediyorum nezaketiniz ve yardımlarınız için...

Sağlıcakla....
 
Katılım
23 Ara 2015
Mesajlar
5
Tepki puanı
0
Aracınız
Aralık ayında aldığım civic black edition aracımda cyclon takılıydı. Bluetoot ile konuşurken ses biraz açtığınızda iki taraf içinde daha net duyulabiliyor. bende de usb girişleri torbito gözünde daha önceki modellerinde koltuk dayama kısmında diye biliyorum. Allah kaza bela vermesin güle güle kullanın
 
Katılım
29 Ara 2015
Mesajlar
1,147
Tepki puanı
6
Konum
Antalya
Aracınız
Hoşgeldiniz iyi forumlar öncelikle tek tek sorulara gelecek olursak

1- yeni honda civic lerde cyclon navigasyon olduğu doğru fakat geri görüş camerası eğer aracınız ELEGANCE ise ki öyle yazmışsınız İ-MİD ekranında açılacaktır. Buda aracın kendi özelliği
(Benim çizgi sorunuzdan anladığım geri görüş olduğu için bu yanıtı verdim.)

2-Bluetoot da evet öyle bi ufak sorun var genel bi sorun size özel değil biraz sesi açınca daha rahat konuşulabiliyor.

3- Bende aynı durumla karşı karşıyayım kolçaktaki USB çıkışına navigasyon bağlandığı için fabrikada USB çıkışları torpidoya alınmış. Ben memnunum sorun etmedim açıkcası ama çoğu araçta uygulama böyle

4-Arabamda LPG yok cevabı bilmiyorum :D :D :D
 

Sefa

0
Katılım
10 Ocak 2016
Mesajlar
147
Tepki puanı
1
Cyclone konusunda yapılacak bir şey yok fabrika onu yolluyor servis te takıyor navi hediyeli Modeller fabrikadan teypsiz geliyormuş o serviste cyclone takılıyor usbde naviye bağlı oluyor ve torpidoda lpg ile ilgili sorun yaşamasını depodan doluyor pompacılar bu sistemi pek bilmiyor sanırım benimkinede şaşıran çok oldu ama kullanım yada dolum da sorun yok
 

NoFeaR

0
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
16,037
Çözümler
4
Tepki puanı
3,491
Konum
İzmir
Ad Soyad
Turgut
Yaş
39
Aracınız
Civic FC5 2016
[MENTION=2748]ahmetdmr[/MENTION] Aracınız hayırlı olsun.

1. Geri görüş kamerasında i-mid ekranında çizgili olması gerekiyor, navigasyon ekranında kamera görüntüsünü alıyor iseniz bu ekranda çizgilerin çıkmaması normal.

2. Bluetooth makyajlı da çıktı durum hakkında bilgim yok, benim aracımda navigasyon üzerinden kullanıyordum ses kalitesin de problem yoktu.

3. Bu sanırım yeni bir uygulama yeni araç alan bir çok arkadaş bu konudan şikayetçi.

4. Eski araçlar da bu aparatın boyu uzun olduğu için sök tak şeklinde kullanılıyordu, yeni araçlarda boy olması gereken ölçüde yapılıyor yerinden sökülmesine gerek kalmıyor.
Bu aparat aracınıza montajlı olmasaydı lpg dolumu yapılamazdı aracınız da sıkıntı yok içiniz rahat olsun.
 
Katılım
12 Ocak 2016
Mesajlar
7
Tepki puanı
0
Aracınız
Cevaplarınız için çok ama çok teşekkür ediyorum...

Yazılanlardan anladığım kadarıyla artık üretilen araçlarda kol dayama kısmında USB portu kaldırılmış, araçta büyük ihtimalle servis yerine fabrikada LPG montajı yapıldığı için o bahsedilen aparata gerek kalmamış...

Bu arada sizlerin de belirttiği üzere i-Mid ekran üzerinde geri görüşte kılavuz çizgiler çıkıyor ama Navi ekranında çıkmıyor... İlk defa Sedan kullanıyorum. Bu yüzden park konusunda çok pratik olamıyorum her ne kadar kamera olsada, sanırım alışacağım. Hatcback park etmek daha kolaydı bagaj mesafe uzunluğu olmadığından...

Nazik cevaplarınız ve iyi dilekleriniz için bir kez daha teşekkür ediyorum, herkese iyi forumlar diliyorum, sağ olun....
 
Katılım
12 Ocak 2016
Mesajlar
7
Tepki puanı
0
Aracınız
Bu arada bugün fark ettim araçta AUX girişi yok, bu konuda neler yazıldı burada?
 

NoFeaR

0
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
16,037
Çözümler
4
Tepki puanı
3,491
Konum
İzmir
Ad Soyad
Turgut
Yaş
39
Aracınız
Civic FC5 2016
Katılım
29 Ara 2015
Mesajlar
1,147
Tepki puanı
6
Konum
Antalya
Aracınız
Bu arada bugün fark ettim araçta AUX girişi yok, bu konuda neler yazıldı burada?

Arkadaşlar bugün yine sordum servise bu arabanın donanımda olan aux navigasyon var diye nasıl olmuyor bi açıklayın dedim.

Dedikleri şu honda Türkiye mail atmış bu navigasyon kampanyalı araçlarda AUX yok diye mantık varmı tabiki yok :D :D
 

kara82

0
Katılım
7 May 2015
Mesajlar
384
Tepki puanı
6
Konum
kütahya
Aracınız
Bu arada benimkinde aux var (2013 elegance) ama hic kullanmadım, ne işe yariyor? Ne tur cihaz baglayabiliriz
 
Geri
Üst