nemlee
0
Bursa İnallar 20.000 Bakımı için 890 TL fiyat veriyor.
Sanayideki usta 250 diyor.
Araç garantiden çıkmasın diye verecez mecburen
Ben kendimce yaptığım hesaplamada her bakımda 650 TL fark çıkıyor. Şanzıman ve motor için 6 sene problem düşünmüyorum. Senede 20 bin km yaptığınızı varsayarak 1300 TL fark oluyor. 6 senede 7800 TL eder ki hiç zam gelmediğini varsayarak. Hangi malzemeyi garantiden yaptırırsak 7 bin liralık fayda sağlayacak. O yüzden direk sanayiye iyi bir ustaya vardım. Daha hidrolik bakımı, şanzıman yağı değişimi vs ekstra şeyler de yok bu hesapta. Ama bu noktada karar vermekte bayağı zorlanmıştım.Bursa İnallar 20.000 Bakımı için 890 TL fiyat veriyor.
Ufak bir yükseklik olsa ona da razıyımGidin malzemeleri kendiniz alın . Ben öyle yaptım. Eneos 0-20 yağ 90 100 lira internette filtreler toplam 100 lira bile tutmuyor. Aracı az kaldıracak malzemem olsa kendim değiştireceğim yağ filtresi ve yağını da. Hava filtresi ve polen filtresi değiştirmek çok kolay zaten
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ufak bir yükseklik olsa ona da razıyımdediğin gibi bir tapa açma ve kayış için veriyoruz...
HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Eski sanayiye gir keresteciler sitesinden oto tamircileri bolumune don ilk degil 2 sokak tan devam et yanlis hatirlamiyorsam 4. veya 5. blokta ilk siradaydiEski sanayide caminin oralara gelince sorarsanız gösterirler hocam oralar karışık olduğu için tam olarak tarif edemeyebilirim levhası sarı zemin üzerine siyah yazılı
İlbeyli58