Yetkili servise gidecekler dikkat!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cinar58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

nemlee

0
Aracınız
Civic FC5 2020
Bursa İnallar 20.000 Bakımı için 890 TL fiyat veriyor.
Sanayideki usta 250 diyor.
Araç garantiden çıkmasın diye verecez mecburen

maksu

0
Yönetici
Aracınız
Honda CRV
Bursa İnallar 20.000 Bakımı için 890 TL fiyat veriyor.
Sanayideki usta 250 diyor.
Araç garantiden çıkmasın diye verecez mecburen
Ben kendimce yaptığım hesaplamada her bakımda 650 TL fark çıkıyor. Şanzıman ve motor için 6 sene problem düşünmüyorum. Senede 20 bin km yaptığınızı varsayarak 1300 TL fark oluyor. 6 senede 7800 TL eder ki hiç zam gelmediğini varsayarak. Hangi malzemeyi garantiden yaptırırsak 7 bin liralık fayda sağlayacak. O yüzden direk sanayiye iyi bir ustaya vardım. Daha hidrolik bakımı, şanzıman yağı değişimi vs ekstra şeyler de yok bu hesapta. Ama bu noktada karar vermekte bayağı zorlanmıştım.

HTC U11 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Şerif

0
Gidin malzemeleri kendiniz alın . Ben öyle yaptım. Eneos 0-20 yağ 90 100 lira internette filtreler toplam 100 lira bile tutmuyor. Aracı az kaldıracak malzemem olsa kendim değiştireceğim yağ filtresi ve yağını da. Hava filtresi ve polen filtresi değiştirmek çok kolay zaten

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

maksu

0
Yönetici
Aracınız
Honda CRV
Gidin malzemeleri kendiniz alın . Ben öyle yaptım. Eneos 0-20 yağ 90 100 lira internette filtreler toplam 100 lira bile tutmuyor. Aracı az kaldıracak malzemem olsa kendim değiştireceğim yağ filtresi ve yağını da. Hava filtresi ve polen filtresi değiştirmek çok kolay zaten

Ufak bir yükseklik olsa ona da razıyım :) dediğin gibi bir tapa açma ve kayış için veriyoruz...

Şerif

0
Ufak bir yükseklik olsa ona da razıyım :) dediğin gibi bir tapa açma ve kayış için veriyoruz...

https://m.n11.com/kriko-arabali-cantali-hidrolik-2-ton-tum-araclara-uyar-P192215087
Böyle bişet almayı düşünüyorum aslında ayrıca birde yağ filtresi için bi anahtar alınca sorun çözülüyor. Hem zevkli hem de uygun fiyatlı yağ bakımı yapmış oluyoruz

Aracınız
arkadaşlar dün erzurum honda servisinde z rot takımı sordum değiştirmek için 1600 tl gibi bi rakam söylediler. Dedim bu bildiğimiz z rot o kadar etmez bi yanlışınız var dedim kontrol ettiler bi yanlışlık yok fiyatı budur dediler. dışarda yan sanayisi 35 tl olan bi parça nasıl oluyo bu fiyat ediyo serviste. aracım 2014 fb7

kayhanbozkus

0
Yönetici
Arac garantisi dedikleri sey ne arkadaslar ? Firmalar bugune kadar hangi sikintiyi kabul etti ? Her seye kullanici hatasi diyen bu firmalarin verdigi garanti neye yarar ? Sifir arac aldim ama zerre kadar yetkili servise gitme istegim yok. Cok acik ve net.

VTEC Otomatik (ES7) - Beyaz - 2004
Elegance Eco Otomatik (FB7) - Beyaz - 2013
Elegance Eco Otomatik (FC5) - Beyaz - 2017

nemlee

0
Aracınız
Civic FC5 2020
Nette araştırırken şöyle bir bilgi buldum, doğruluğu nedir arkadaşlar?
6 yıl uzatmalı garanti tüm bakımlar için yetkili servise gidilmesi durumunda geçerli. Yetkili servise gidilmese bile 6 yıl garanti bozulur fakat 3 yıl garanti geçerliliği devam eder.

Bu cümleden anladığım ben sanayide bakım yaptırsam da aracımın farı 2 ay sonra su aldı diyelim, her türlü garanti kapsamına girecektir.
Doğru mudur yoksa biri bizi kekliyor mu :)

3 yıl garantisi devam edecekse yetkili servisin önünden bile geçmem bakıma giderken...

Aracınız
Arkadaşlar difüzör ,balıksırtı ve camlara krom çıta taktırdım sanayide.Yılbaşında10000 bakıma gideceğim.Bunlar garantiyi bozar mı acaba ?

aydin1

0
Aracınız
Eski sanayide caminin oralara gelince sorarsanız gösterirler hocam oralar karışık olduğu için tam olarak tarif edemeyebilirim levhası sarı zemin üzerine siyah yazılı

İlbeyli58
Eski sanayiye gir keresteciler sitesinden oto tamircileri bolumune don ilk degil 2 sokak tan devam et yanlis hatirlamiyorsam 4. veya 5. blokta ilk siradaydi

Honda Civic 2015 Fb7 lpg-eco premium

Geri