yokuşta kalkış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan msfcml
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

msfcml

0
arkadaşlar merabalar bilen veya başına helem varsa yardımlarınızı bekliyorum 2015 benzili otomatik aracımla bugün bi yokuşta durmak zorunda kaldım ve şöyle birşey oldu ayağımı frenden çekip direk gaza sonuna kadar basıyorum araba kendin çok i az bi ileri atıp gaz pedalı boşa çıkarmış gibi oluyo ve kalkmadı ikinci kez bastım yine aynı bu arada eco mod açık tekrar durdum bu sefer yavaş yavaş bastım hiç bişey yok araç yürüdü gitti nprmaş düz yolda yokuşta inişte çıkışta bi sorun yok ama dediğim gibi bi yokuşta durmak zorunda kaldım ve gaza sonuna kadar direk bastım ne devir yükseldi nede araç yürüdü sadece gazı boşa atarmış gibi irkindi durdu irkindi durdu neden acaba belirli bi sebebi mi var acaba yoksa normalmi ama dediğim gibi düz yolda ve yokuşta inişte çıkışta durmadan gidersen bi sıkıntı yok nedir bu acaba

HUAWEI G7-L01 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Yokus yukari durumlarda gaza koklemek cok yanlis bi uygulama zaten arac devrini duz yolda buldugunda tam gazda kelebekler acilir o zaman sorun olmaz. Yokusda araci aksi takdirde zorlamis oluyorsunuz.

Vsa devreye girmiş.

vsa devreye girmiş. geçen hafta bi arkadaşın evine giderken aşırı dik bir rampa çıktım ama çıkarken ara ara patinaj önleme devreye girdi ve göstergede sarı kayma araç şekli çıktı. sizde de görünmüştür.

SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

aynı olayı bende yasadım.dık rampaydı vede yol da ufak tozlu oldugundan arada gazı kesmisti otomatik.

Geri