Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
Hondanın diğer kasaları ile tecrübem yok. Arkadaşlar baya güzel paylaşımda bulunmuş.Bende Vtec 2 için bir kaç kelam edeyim dedim. Uzun yolda dönemeçlere hiç güvensizlik duymadım. Hata bir gece ilk kez gittiğim yolda bir dönemeci geç farkettim. Hız 120 idi. Araçta 4 yetişkin ve bagaj doluydu. Bir fren ardından direksiyon. Araç çat diye yolda devam etti. Araç içindekilere sordum varmı sıkıntı: "Abi biz bariyerlere girecez sandık. Çok iyi döndü." dediler. Sonra Hondaya sevgileri arttı. [emoji1]Şehir içinde doksan derecelik tozlu asfaltta tek başıma iken 60 km. Hıza kadar ben varım diyor. Üst hızda ise arka hafifleyip atma yapıyor. Direksiyonu doğru kullanırsan hemen toparlıyor. Yola devam.Donanım yoksunu bir araç için bence süper. [emoji106]Virajlarda lastikler ve hava basınçlarıda çok önem arzeder. Yere iyi tutunmayan lastik hangi marka olursa olsun fayda etmez!Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Hondanın diğer kasaları ile tecrübem yok. Arkadaşlar baya güzel paylaşımda bulunmuş.
Bende Vtec 2 için bir kaç kelam edeyim dedim. Uzun yolda dönemeçlere hiç güvensizlik duymadım. Hata bir gece ilk kez gittiğim yolda bir dönemeci geç farkettim. Hız 120 idi. Araçta 4 yetişkin ve bagaj doluydu. Bir fren ardından direksiyon. Araç çat diye yolda devam etti. Araç içindekilere sordum varmı sıkıntı: "Abi biz bariyerlere girecez sandık. Çok iyi döndü." dediler. Sonra Hondaya sevgileri arttı. [emoji1]
Şehir içinde doksan derecelik tozlu asfaltta tek başıma iken 60 km. Hıza kadar ben varım diyor. Üst hızda ise arka hafifleyip atma yapıyor. Direksiyonu doğru kullanırsan hemen toparlıyor. Yola devam.
Donanım yoksunu bir araç için bence süper. [emoji106]
Virajlarda lastikler ve hava basınçlarıda çok önem arzeder. Yere iyi tutunmayan lastik hangi marka olursa olsun fayda etmez!
Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Forumdan daha fazla faydalanabilmek için üye olmanız gerekmektedir.