Civic FB7 Akü bitiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Furkan56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Furkan Şahan
Aracınız
Civic FB7 2014
Hayırlı günler arkadaşlar fb7 aracımda 55 amper akü var arabada multimedya var sadece pazartesi ve cumartesi günleri kullanıyorum arabayı ama çabucak bitiyor Akü böyle bir problemle karşılaşan var mı acaba Akü yeni ömrü daha var ama hemen bitiyor takviye ile çalıştırıyorum şimdiden teşekkürler

Ben köyde yaşıyorum hocayım pazartesi günleri pazar kuruluyor onun için gidiyorum cumartesi izin günüm bu şekilde kullanıyorum arabayı ama yani 1 gün arayla bitirmesi soru işareti benim için

Hocam bitik aküyü öyle 10 15 dakika ronaltide dolduramazsınız. En az 1 saat uzun yol yapmalısınız. 1 saat rolantide çalıştır stop et çalışmama ihtimali yüksek .

Araçta sonradan takılma multimedya var ise sorunun kaynağı bu olabilir. Yine aynı şekilde anfibas vs varsa bunlarada bakabilirsiniz.

Hocam bitik aküyü öyle 10 15 dakika ronaltide dolduramazsınız. En az 1 saat uzun yol yapmalısınız. 1 saat rolantide çalıştır stop et çalışmama ihtimali yüksek .

Araçta sonradan takılma multimedya var ise sorunun kaynağı bu olabilir. Yine aynı şekilde anfibas vs varsa bunlarada bakabilirsiniz.
Şöyle diyeyim ilçeye 22 km uzaklıktayım git gel yaptığımda 44 km yapmış oluyorum aslında ama demekki yetmiyor kaçak olabilir diye düşünüyorum kontak açıkken aracın akü bitirmesi soru işareti geliyor bana ama ben kaçak olayını bir kontrol ettireyim aracı da bırakamıyorum uzak yerdeyim olmazsa memlekette bir baksınlar kaçağına bir yerden birşey açık kalıyor gibi kimileri diyor multimedya da usta bir kablo kesiyor akü bitmesin diye bilmiyorum duydunuz mu ama böyle diyende var.

kral bu fb7 lere ekran takılınca üst ekran kapanmıyo 1 tane kablo kesmek lazım siz bi elektirikçiye gidin ucuz maliyete kesin çözüm yapar. kronik bu isterseniz bi kontrol edin.

kral bu fb7 lere ekran takılınca üst ekran kapanmıyo 1 tane kablo kesmek lazım siz bi elektirikçiye gidin ucuz maliyete kesin çözüm yapar. kronik bu isterseniz bi kontrol edin.
Şöyle i mid ekranı kapanıyor onda sıkıntı yok hocam ama ona rağmen akü bitiriyor arabada ne ses sistemi var ne birşey sadece multimedya

Kaçak olabilir diye düşünüyorum ona baksınlar birde şu var ilk aldığımda da ekran vardı ama problem yoktu

Geri