Civic FB7 Akü bitiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Furkan56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Furkan Şahan
Aracınız
Civic FB7 2014
Hayırlı günler arkadaşlar fb7 aracımda 55 amper akü var arabada multimedya var sadece pazartesi ve cumartesi günleri kullanıyorum arabayı ama çabucak bitiyor Akü böyle bir problemle karşılaşan var mı acaba Akü yeni ömrü daha var ama hemen bitiyor takviye ile çalıştırıyorum şimdiden teşekkürler

Ad Soyad
Furkan Şahan
Aracınız
Civic FB7 2014
Dün Safranbolu ya gidip geldim aşağı yukarı 120 km yapmıştır farları klimaları açtım kullandım bugün marşa basınca çalıştı ben buradan şunu anlıyorum araba şarj etmiyor yeteri kadar bir sorum daha var 55 amper takılı ya 47 amper takılsa daha kısa sürede mi şarj eder yoksa yine aynı mı olur

Ad Soyad
Furkan Şahan
Aracınız
Civic FB7 2014
Dün Safranbolu ya gidip geldim aşağı yukarı 120 km yapmıştır farları klimaları açtım kullandım bugün marşa basınca çalıştı ben buradan şunu anlıyorum araba şarj etmiyor yeteri kadar bir sorum daha var 55 amper takılı ya 47 amper takılsa daha kısa sürede mi şarj eder yoksa yine aynı mı olur
Yani demek istediğim araç şarj etmediği için akü bitiyor bana öyle geldi kaçağa da baktıracağım tabi ama ben bundan kaynaklı olduğunu düşünüyorum.

Ad Soyad
Furkan Şahan
Aracınız
Civic FB7 2014
Normal değil hocam bir problem olduğu belli oluyor. Büyük ihtimal sistemde bir kaçak olabilir.
- Akü şarj oluyor mu kontrol edilebilir.
- Araç stop halinde iken akünün eksi kutbunu söküp sökülen kabloya sigorta kontrol kalemi tarzı aparat ile şasi yapıldığında ışık yanıp yanmadığı kontrol edilebilir.
Bu dediğinizi bugün kaçak testi yaptırırken şahit oldum ve ampül yandı kaçak olduğu tasdiklendi aracı bırakmamı istediler fakat böyle bir durumum olmadığı için bırakmadım cumartesi bırakacağım aracı bakalım nereden kaçırıyor bende merak ediyorum.

Geri