Civic FB7 Akü bitiyor?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Furkan56
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ad Soyad
Furkan Şahan
Aracınız
Civic FB7 2014
Hayırlı günler arkadaşlar fb7 aracımda 55 amper akü var arabada multimedya var sadece pazartesi ve cumartesi günleri kullanıyorum arabayı ama çabucak bitiyor Akü böyle bir problemle karşılaşan var mı acaba Akü yeni ömrü daha var ama hemen bitiyor takviye ile çalıştırıyorum şimdiden teşekkürler

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Peki şarj dinamosu şarj etmiyor olabilir mi örneğin araba ile takviye yapıp sonra kontağı kapattığımda tekrardan akü bitti çalıştırmadı
Hocam elektrik ustası bunları tek tek kontrol etmeli. Sizin bileceğiniz araç çalışır çalışmaz akü şarj olmaz. Bu sizin kullandığınız araçta bu şekilde her araçta değil. Farları veya klima gibi cihazları çalıştığı vakit şarj etmeye başlar.

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
Aracınız
Civic FC5 2020
aynı durumdan fc5 civic ile bende muzdaribim aküm daha yeni fakat aracı çalıştırdıktan sonra 20 km yol yapıyorum haftada 1 kez gecen gün yine bitti az dolduruyor gibi geliyor bana kaçak testini kendim yaptım kaçak gözükmüyor akü sarj cıhazım var sarj edip 10 gün bekleyeceğim tekrar sarj edip gözlemleyeceğim aracı lpg veya benzinle stop etmekten kaynaklı bısey olabileceğini de düşünmüyor değilim

Ad Soyad
Furkan Şahan
Aracınız
Civic FB7 2014
Hocam elektrik ustası bunları tek tek kontrol etmeli. Sizin bileceğiniz araç çalışır çalışmaz akü şarj olmaz. Bu sizin kullandığınız araçta bu şekilde her araçta değil. Farları veya klima gibi cihazları çalıştığı vakit şarj etmeye başlar.
Tamamdır teşekkür ederim

Geri