Bayiden aldığımız güncel fiyatlar

Furkan Emir

Özel Üye
Katılım
20 Ocak 2021
Mesajlar
110
Tepki puanı
137
Yaş
35
Konum
Konya
Aracınız
Civic FC5 2021
ya boyle iş mi olur? Tamam pazarlık olacak bir miktar ama bu kadar da oynak olmaması lazım. Forumları takip ettikce birileri zorlaya zorlaya aksesuarsız 239a kadar düşürmüşler. Orduda bir yer vardı, ne aksesuar var ustunde bilemedim ama 241e veriyordu, Ankaradan Orduya gitmek işime gelmedi. Efede hallettik. Allah cumlemize kaza bela vermesin.
Hocam ben aldığım zaman elimdeki altınımı 450tl den bozdurdum. sonrasında malum 400e kadar düştü. Yani 2 ay bu tür şeyler için çok kısa süre ama burası Türkiye :) Son yıllarda piyasaya müteahhitler ve galericiler yön veriyor birazcık maalesef. Ben alırken memleketim olan Adana, yaşadığım yer Konya dahil baya bayiyle görüştüm herkes gibi en uygunu İstanbul Hondaparktı. Bu arabayı 270e alanda var 280a alanda var 240a alanda. O yüzden alan kazanır mantığı devam ediyor :) Hepimize sağlıklı kazasız günler dilerim.
 
Katılım
29 Mar 2021
Mesajlar
3
Tepki puanı
3
Konum
Ankara
Aracınız
Civic FD6 2006
Seramik Kaplama hizmeti boya yüzeyinde derin, yüzeysel ve kılcal çizikleri bulunan sıfır araçlara uygulanır. Kurtulması oldukça zor olan derin çiziklerden bu hizmet sayesinde rahatlıkla kurtulabilir, aracınızın değerinin düşmesinin önüne geçebilirsiniz…
Seramik kaplamanın avantajları;
  • Kışın aracın üzerinde biriken kar kütlelerinin temizlenmesi sırasında araç boyasında oluşabilecek çizikleri önler.
  • Kışın yollara serpilen kimyasalların ve tuzun oluşturabileceği renk solmalarının önüne geçer.
  • Sert rüzgarlar ve ağır yol şartlarından doğan boya yüzeyine gelebilecek partiküllerin zarar vermesini önler.
  • Kuş dışkılarında bulunan ürik asitin boya yüzeyine vereceği zararlardan korur.
  • Boyanın ömrünün uzun olmasını sağlar.
  • Aracın değerini korumasını sağlar.
  • Aracın boya yüzeyi 3 yıl boyunca parlaklığı bozulmadan korunur.
  • Sürüş keyfini artırır.
 
Katılım
19 Mar 2021
Mesajlar
16
Tepki puanı
26
Yaş
49
Konum
Söke/Aydın
Aracınız
Civic FC5 2021
Teşekkür ederim.Kullandıkça çok keyif aldım.Megane 3 2011 arabadan hondaya geçiş yaptım.Yokuşta çekmiyor söylentileri var.İnanın dik yokuşu ,vites D konumunda arabayı zorlamadan soldaki vites kolu sayesinde vitesi bir kademe düşürerek ve aşağıdan düz yoldan 80 km hızla yokuşa girdiğim halde arac 110 km hıza ulaştı,daha ne olsun.Çok yol sesi alıyor deniyor.Megane 3 den çok çok daha sessiz.Valla ben bayıldım hondaya.Honda hayat onda... ;))))
 
Geri
Üst