civic fb7 40.000 bakımı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cenker
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
40000 km bakimi icin yetkili servis 1200 tl fiyat istedi o da baska bisey cikmazsa. Ozel servis 500 tl fiyat istedi(malzeme,subap ayari ve iscilik dahil) sizce fiyat nasil

SM-N920C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

40000 km bakimi icin yetkili servis 1200 tl fiyat istedi o da baska bisey cikmazsa. Ozel servis 500 tl fiyat istedi(malzeme,subap ayari ve iscilik dahil) sizce fiyat nasil

Bence pahalı baska yerlerden fiyat alın ben gecen hafta subap ayarı haric 40bin bakımını 215 tl ye hallettim

Su fiyatları görünce Bi tatil oncesi Bi de donusü bakım yaptıralım geliyor.. Valla bu işten azcık anlasam sizin gibi cesaret edip gidecem ozel Bi yere.. sanzıman yagını servis harici bireylerde yaptırmayın gibi seyleri okuyunca mecbur kalıyorum servise işten anlamadığımdan..

F3111 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Su fiyatları görünce Bi tatil oncesi Bi de donusü bakım yaptıralım geliyor.. Valla bu işten azcık anlasam sizin gibi cesaret edip gidecem ozel Bi yere.. sanzıman yagını servis harici bireylerde yaptırmayın gibi seyleri okuyunca mecbur kalıyorum servise işten anlamadığımdan..

20bin ve 30bin icin gittim yetkiliye. 40bin icin 1200 tl yi duyunca yeter dedim artik. Bozacagim garantiyi.Adamlar disarda 130 tl olan PO yaga, serviste 250 tl yaziyorlar. Kime danistiysam bosver yetkili servisi dedi. Zaten bindiğimiz arabalar cok az ariza yapmasiyla ünlü. Düşük bir olasilik bozulursa sansima artik

hiç düşünmeyin dışarıda yaptırın. ben fc5 sahibiyim 10bin bakımını 350 liraya hallettim.

Geri