Sanzıman yagı subap ayarı muhabbeti olmasa kafam rahat olacak aslında ama bunlar kafamı kurcaladı biraz.. Tesekkur ederim...Bence sıkıntı olmaz tatil dönüşü yaptırabilirsiniz.
F3111 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Sanzıman yagı subap ayarı muhabbeti olmasa kafam rahat olacak aslında ama bunlar kafamı kurcaladı biraz.. Tesekkur ederim...Bence sıkıntı olmaz tatil dönüşü yaptırabilirsiniz.
Bence pahalı baska yerlerden fiyat alın ben gecen hafta subap ayarı haric 40bin bakımını 215 tl ye hallettim40000 km bakimi icin yetkili servis 1200 tl fiyat istedi o da baska bisey cikmazsa. Ozel servis 500 tl fiyat istedi(malzeme,subap ayari ve iscilik dahil) sizce fiyat nasil
SM-N920C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Internette motul yag 180, bosch filtre seti 110 diyor. Sizin 215 tl icinde iscilik var miBence pahalı baska yerlerden fiyat alın ben gecen hafta subap ayarı haric 40bin bakımını 215 tl ye hallettim
Eneos yağ 100₺ aldım filtreler 90 ₺ işçilik 25₺Internette motul yag 180, bosch filtre seti 110 diyor. Sizin 215 tl icinde iscilik var mi
SM-N920C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
20bin ve 30bin icin gittim yetkiliye. 40bin icin 1200 tl yi duyunca yeter dedim artik. Bozacagim garantiyi.Adamlar disarda 130 tl olan PO yaga, serviste 250 tl yaziyorlar. Kime danistiysam bosver yetkili servisi dedi. Zaten bindiğimiz arabalar cok az ariza yapmasiyla ünlü. Düşük bir olasilik bozulursa sansima artikSu fiyatları görünce Bi tatil oncesi Bi de donusü bakım yaptıralım geliyor..Valla bu işten azcık anlasam sizin gibi cesaret edip gidecem ozel Bi yere.. sanzıman yagını servis harici bireylerde yaptırmayın gibi seyleri okuyunca mecbur kalıyorum servise işten anlamadığımdan..
Su fiyatları görünce Bi tatil oncesi Bi de donusü bakım yaptıralım geliyor..Valla bu işten azcık anlasam sizin gibi cesaret edip gidecem ozel Bi yere.. sanzıman yagını servis harici bireylerde yaptırmayın gibi seyleri okuyunca mecbur kalıyorum servise işten anlamadığımdan..