Maltepe honda mutluhanda yilbasindan once yaptirmistimHangi serviste yaptırdınız hocam?
SM-A320F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Maltepe honda mutluhanda yilbasindan once yaptirmistimHangi serviste yaptırdınız hocam?
içim rahatladı teşekkür ederim.yok vites geçişleri hissedilmiyor ama ilk çalıştırınca vitese geçiş hissediyorum sonra geçiyor o zaman sadece yap değişimi cumartesi günü yapacağız o gün müsaitiz çok teşekkür ederim filtrede kalsın olmadı satarım letgodan?alan olursaSiz triger kayışı ile karıştırmışsınız, Civiclerde FD6 sonrasında zincirin ömrü nerdeyse motor ömrü kadardır ve kolay kolay arıza vermez.
Şanzıman yağı içinde eğer vites geçişlerinde bariz bir titreşim yok ise sadece yağı değiştirin, bir sonraki yağ değişiminde filtre ile birlikte değiştirtirsiniz. Şanzıman yağ tapa pulu da 15 lira gibi birşeydi yanlış hatırlamıyorsam, sonra da servisten alırsınız.
Usta olarak eğer daha önceki tamiratlarından memnunsanız bakım yaptırdığınız ustaya sadece yağı değiştirtin.
Bana indirimden bahsetmedi telefonda görüştüğüm kişi ama artık bidahaki sefere inşallah indirimli olursa serviste yaptırırım o zamana çıkarsak inşallah herkese teşekkür ederim şanzıman yağı değişiminden sonra fark olursa yazarım (motor yağı mobil 1esp full sentetik economy 5-30almıştım önceki neydi bilmiyorum net bilgi verilmrmişti ams memnun kaldım sessizdi daha sessiz oldu maşallah bakalım şanzıman yağı değişimi sonrasında da yine Güzel değişim olur inşallah)O ladar tutmuyor ben sordum %20 yağ indirimi var 650 ye halloluyor işçilik filtre yağ hepsi
Önceden silkememi vardı? Ayrıca yağ daha önce ne zaman değişmişti?Ben Honda Civic fd6 aracımın şuan 58000 km de otomatik F1 şanjıman dış filtresini değiştirdim ve vites geçişlerim çok değişti bilginize
Mi 9T cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
@no_Antijen Eğer değişimi yapacak ustanız var ise bu satıcı Amerika-Kanada tarafından ufak tefek Honda parçalarını ithal ediyor, bende buradan yağı alıp geçen yılın Mayıs ayında değiştirtmiştim, bir sorunla şu aşamada karşılaşmadım. n11de kuponlarla daha da indirimli alabilirsiniz
![]()
Şanzıman Yağı Modelleri ve Fiyatları - n11
Şanzıman Yağı ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Şanzıman Yağı çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
![]()
Oto OEM Yedek Parça Fiyatları & Markaları - n11.com
Otomobil OEM yedek parçaları, marka - model uyumlu OEM yedek parça çeşitleri n11'de. Uygun fiyatlı OEM Yedek parça çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Ben avatarımdaki FB7de geçen yıl kullandım, geçen yıl n11 kuponları ile 250 civarına almıştım.Hocam birkaç bin km sonra (164.000 de sanırım) şanzuman yağını değiştireceğim. Önceki yağı servisten alıp ustamda değiştirmiştir. Sizin linkini paylaştığınız ürünü gördüm n11'de, Türkiye'de satılan ürün değil sanırım, Amazon USA'da görmüştüm bu yağı. Farklılık var mıdır bilmiyorum, sorun çıkarır mı? Satıcı da sorulara ısrarla orijinal demiş. Kimisi kapağı açık, jelatin veya kilitli kapak değil demiş, üretim tarihi yok denmiş, satıcı da koli üzerinde yazıyor demiş. Siz aldığınızda üretim tarihi, kapak kilidi vs yağ ile ilgili bilginiz var mıdır? Piyasada satılan görsellere göre farklı olunca insanın aklında soru işareti kalıyor. Yoksa n11'den ben çok uyguna alabiliyorum şuan. Servisteki ürünün aynısının litresi 150-TL iken dün 200-TL yapmışlar. Servisler ne kadara satıyor farklı illerdekine sormak lazım aslında.