1.5 e göre Ek olarak arka koltuk ısıtma geliyor diğer özellikleri sport+ la ayni diye biliyorum.
Ben araci aldigimda 7.8 lerde gezdim ama ben acemiyim çok hizlandigimda arasira fren gaz yaparim durduk yere ara hizlanma yaparim stop startı kullanmam.Sonra econa aldigimda normal bir sürüş yaptigimda 6.4 ü gördüm 70-80 hizlarda ani hizlanmalar çok yapmadan.
Bu cuma uzun yol yaptim 5.6 lari gördüm sabitlemeden 70-120 arasi gittim.1 saatte elmadağ taraflari trafikti dur kalk ve stop start yok,econ yok full sport modunda gittim.Araç 750kmde simdi.Ve iceri dizel sesi gelmiyor disarda ise aracin sesi benzinliye benziyor sessiz calisiyor çok şasırdık ilk kullandigimizda.1.5 turbolusu iyi olabilir ama sen 1.5 turbolu araci ekonomik kullanabilecek misin basmadan.Basincada cift haneleri görünce sürüş zevkin baltalanacak daha az yaktirmaya çalisacaksin ve arabadan zevk almamaya başlayacaksin.Saga sola giderken arabayi kullanmayacaksin,metroyu tercih edeceksin çok yaktigi için.Bunlar etrafimda gördügüm çok yakan benzinli araç sahiplerinin düsünceleri.Çok paran olacak ki bu gibi yuksek performansli araçlarin benzinini düsünmeyeceksin.Ben dizelini aldim dizelin performansi yeterli üzmez yani ve cift haneleri görmen çok zor istedigin kadar kullanirsin.
Şunu unutma 5 yıl satamayacaksin pisman olmaman lazım iyice araştır benzin parası sıkıntısın yoksa 1.5 çok iyi ama ortaya karısık bir sey istersen hem yakit hem biraz performans dersen dizeli seç derim.
Alacaksaniz geçiktirmeyin ötv indirimini suistimal eden kişiler çogaldigindan yeni bir düzenleme getireceklermiş diye duydum.Engelliye diye aliyoruz diye adam kendi kullaniyor engellinin suratina bakmiyor.
Benim dusuncelerim bunlar az yaktigini dusunuyorum kullanimima göre ve daha da düsecektir bu yakit.Zf mukemmel diyebilirim 110 civari 1500 devirlerde uzun yol yaptim.Sport modu 2000 sabitliyor çok fark ediyor baya atiklesiyor araç.Sanzimanin kullanimi asırı basit.Ve çok donanimli araçlar kör uyari cevre görüs olsun hepsi çok ise yariyor.Donanimlarin ise yaradigini görunce daha mutlu oluyorsun.Arabanin tasarimi bana göre efsane güzel her gören bakiyor araca inceliyor.Yanimdan kücük çocuk geciyor arabaniz çok güzel abi diyor bu da beni mutlu ediyor.O kadar pahali bmwler mercedesler audiler dururken bizim araç ilgi çekiyor.Şunu unutmayin isterse ferrari olsun ama o araçtan fazlaca kiside varsa o araç degersizlesiyor isyerse trilyonluk araç olsun.Şu anda hb dizel otomatik çok az kiside var benzinlige gidince dizel doldur abi diyince adam bakiyor bu arabanin dizelimi var diye

Kisaca tarif edilemez bir duygu bu. Golf alsan bunlarin hiçbirini yasayamazsin.
Sormak istedigin baska bir sey olursa yazarsin.Dedigim gibi bunlar benim tarafsiz düsüncelerim çunkü daha 2-3 ay önce ben de ayni düsüncelerdeydim.