CİVİCTR CANDIR

mnrshn

0
Katılım
20 Eki 2017
Mesajlar
102
Tepki puanı
51
Yaş
39
Konum
Şanlıurfa
Bu aralar mazda3 almaya nıyetlendim ve öncesinde mazdaclub tr ye üye olup bilgi almak ıstedim 5 gündür tek kelıme cvp yazan yok dönüş yapan yok
@m2hamid orayada üye bilir.. civictr bu konuda diğer forumlardan açık ara önde bence..benim sorulara cevap verme ortalaması 20 dk geçmedi ve gerçekten herkes elinden gelen başından geçen tecrübeyi çok aktif ve samımıyetle aktarmaktan çekınmıyor.. TÜM FORUMDAŞLARIMA SELAMLAR OLSUN
 

Ahmet_Es7

Sayfa Yönetim
Yönetici
Katılım
27 Ara 2015
Mesajlar
8,660
Çözümler
6
Tepki puanı
8,723
Konum
Konya
Ad Soyad
Ahmet Ö
Aracınız
Civic ES7 2001
İfadelerinizden dolayı forum adına teşekkür ederim. Diğer forumların durumunu bilmiyorum. Takip ettiğim başka yerde yok zaten. Tebrik etmenizin sebepleri aktif yönetim kadrosu ve bilinçli üyelerden oluşmasıdır. Menfaat beklenmeden karşılıksız yapılan yardımlardan dolayı samimi bir ortam oluşmasını netice veriyor. Forumdaki arkadaşlardan hiç biri ile daha yüzyüze görüşmedim. Lakin insan his ve duygular ile bunu anlıyor. ;)
 

Volkan Dizge

0
Yönetici
Katılım
25 Ocak 2018
Mesajlar
1,105
Çözümler
1
Tepki puanı
1,520
Konum
İstanbul
Ad Soyad
Volkan Dizge
Yaş
32
Aracınız
Civic FD6 2011
Bazen de ters tepiyor bu durum;yeni üyenin yeni açtığı konunun daha önce konusulduğunu bilen forum yöneticileri/kullanıcıları önceki konulara yönlendirmeye çalışınca arama yapmak/araştırmak istemeyen yeni üye “sana ne” -“biliyorsan yaz bilmiyorsan yazma” - “ ben bidaha açtım konu nolacak” gibi tepkiler verebiliyor. Bu tipteki kişilerin açtığı konulara diğer forum kullanıcıları da cevap yazmayarak forumdan uzaklaşmasına sebep oluyor.Forumda bir kültür halini artık bu, daha eğitimli,ne aradığını istediğini bilen, saygılı ve nazik bir topluluk haline geliyoruz.Artan kullanıcı sayısına rağmen bunu mümkün olduğunca sürdürmek korumak önemli.


06 HONDA 2234
 

EsDuYu

Özel Üye
Katılım
30 Eyl 2019
Mesajlar
49
Tepki puanı
99
Konum
Samsun
Aracınız
Civic FC5 2018
Bende forumu, yöneticilerini ve üyelerini gerçekten başarılı buluyorum bilgi ve belge paylaşımı yapmak gerçekten güzel hissi duydular doğuruyor insanın içine,
Samimiyetin bitmemesi dileği ile...

MI 8 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 

NoFeaR

0
Katılım
20 Ocak 2014
Mesajlar
16,037
Çözümler
4
Tepki puanı
3,491
Konum
İzmir
Ad Soyad
Turgut
Yaş
39
Aracınız
Civic FC5 2016
Güzel yorumlarınız ve düşünceleriniz için kendim ve yönetim adına teşekkür ederim. Konu forumdan açılmışken güzel bir haber vereyim, forum uygulamasında başta bildirim gelmeme gibi bir çok sorun vardı, iki hafta içerisinde android için yeni bir uygulamamız kullanıma sunulacak. İphone kısmı biraz sıkıntılı olduğu için sadece android üzerinden gitmeyi planlıyoruz.
 

m2hamid

0
Yönetici
Katılım
7 Eyl 2014
Mesajlar
10,151
Çözümler
10
Tepki puanı
12,932
Konum
Türkiye
Ad Soyad
M2Hamid
Yaş
37
Aracınız
Civic FD6 2010
Başka bir marka forum hakkında yorum yapmam pek etik değil, ama zaten mazda'nın ülkemizde kullanıcı sayısı düşük olduğu için forum aktivasyonu da haliyle biraz yavaş olabilir, yine de mazdaclubtr'nin içeriğinde kullanıcı deneyimi açısından oldukça faydalı bilgilerin mevcut olduğunu düşünüyorum.
CivicTR'de gerçekten değerli vakitini bu platform için harcayan çok kıymetli birçok kişi mevcut ve sizlerinde desteği ile sürekli kalitesini arttıran ve büyüyen bir platform olarak yoluna devam ediyor :)
 
Katılım
28 Tem 2016
Mesajlar
280
Tepki puanı
153
Konum
Bursa
Aracınız
Civic FC5 2018
Bu forum sayesinde iyi ki Honda almışım diyorum. İleride aracımı satıp eve peşinat yapmak gibi bir niyetim var.
Sırf buradan uzaklaşmamak için alacağım düşük modelli aracı da Honda marka almak istiyorum.
Ne de olsa her türlü sorunda forumdaşlar yardıma hazır bekliyor.
Allah önce yönetimden sonra da katkı sağlayan herkesten razı olsun.

Lenovo K53a48 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Geri
Üst