Direksiyon kılıfı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan delete
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aldigimiz gun sonradan farkettik direksiyonun alt kisminda sanki yuzuk takilmista tırtıklı soyulma vardi. Gunden gune sanki fazlalasiyor gibi soyulma. Cok kalitesiz direksiyonu.

HUAWEI MT7-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

O tırtıkların oluşmasının sebebi giydiğimiz pantolonlar bende öyle zannediyor dum ama şunu farkkettim arabay oturduğumuda dizimiz bazen direksiyo çarpıyor alttan ben gitdiğşm kotta diz kısmında fermuar vardı o çarpıp çizmil bende valleyle kavga ettim o çizdi diye bir yine kendim direksiyona değince farkettim

Ben bu kılıf işini pek sevmiyorum, daha önce kullandığım fransız grubu araçlarında da deri direksiyon soyulmalarından sonra deri kaplamasını değiştirmiştim. Maaliyeti 150 TL. Üstelik dikiş rengine kadar seçebilmek ayrı bir hava veriyor. Şu an kullandığım direksiyon da soyulsa yapacağım işlem aynı olur.

2 aylık aracımın direksiyonu böyle oldu. Kılıf takmak istemiyorum. Bunun açılmasını engellemenin bir yolu yok mu? Ya da ne yapmak lazım tavsiye lütfen250934

2 aylık aracımın direksiyonu böyle oldu. Kılıf takmak istemiyorum. Bunun açılmasını engellemenin bir yolu yok mu? Ya da ne yapmak lazım tavsiye lütfenEkli dosyayı görüntüle 250934

Bunun gibi görüntüleri yaşamamak için bugün direksiyonumu kendim diktim hocam, hatta bugün konusunu açmıştım nasıl olmuşmu diye,

Buyrun ;

FD6 serisinden sonra bence direksiyon derilerinin dayanıklılığı çok azaldı.
Ben zaten kalın direksiyon simidi sevdiğim için aliexpress'ten 3 yıl önce direksiyon kılıfı almıştım, bir miktar parlaması haricinde şimdilik iş görüyor diyebilirim.
FD6-FB7-FC5 Civiclerin direksiyon çapları 36 cm. ve piyasada hep 38 cm.lik direksiyon kılıfları satılıyor, alacakların buna dikkat etmelerini öneririm.

Geri