Çok güzel olmuş bencede elinize sağlık bu sigorta bağlantısının resmini paylaşma şansınız varmı
Birde fiyatı nedir bizde alsak başka illere yollarmı acaba [MENTION=625]Btukeskin[/MENTION]
Arkadasinda dedigi gibi aliexpresste warmis

Çok güzel olmuş bencede elinize sağlık bu sigorta bağlantısının resmini paylaşma şansınız varmı
Birde fiyatı nedir bizde alsak başka illere yollarmı acaba [MENTION=625]Btukeskin[/MENTION]
Yanı kabloda 2 uç var sigortanın uçlarına bağlayıp yerine mi takıyorsunuz yine direksiyonun altındaki Bolu'm de sigorta numarasına kılavuzdan bakıp
Sent from my iPhone using Tapatalkg iki. O
Yanı kabloda 2 uç var sigortanın uçlarına bağlayıp yerine mi takıyorsunuz yine direksiyonun altındaki Bolu'm de sigorta numarasına kılavuzdan bakıp
Muhsin hocam slm. Eğer düşünüyorsan kesip biçmeden far sigortasını bulup araya böyle bir aparat koyarak rahatça yapabilirsin. Görsel olarak koydum belki bizdeki elektrikçilerde de vardır.
http://www.aliexpress.com/item/5-x-...r-ACS-ATO-ATC-Piggy-Back-Tap/32600360795.html
maksu hocam aleyküm selam çok teşekkür ederim ilgin ve cevabın için ama anlamadığım şu şimdi bunu sigorta bölümüne taktım sigortayı bir çıkışa taktım normal sigortayı anladığım kadarıyla kabloya yapmak gerekiyor bağlantıyı ancak tek çıkışı var (+) ucumu (-) ucumu bağlamak gerekiyor ve diğer ucu napıcaz![]()
Sorularım çoksa kusura bakma dostum bilmediğimden soruyorum inan![]()
Çok teşekkür ederim çok açıklayıcı bir cevap oldu saygılar