kayabey 0 Katılım 15 Ocak 2017 Mesajlar 543 Tepki puanı 480 19 Nis 2021 #11 Bu araç elegance ve siz 17 jant aldınız. Lastik ve jant olarak ödediğiniz miktarı yazabilir misiniz ayrı ayrı ? O zaman mevzu netleşecek. Ve jantlar sıfır mı Lastikler sıfır mı
Bu araç elegance ve siz 17 jant aldınız. Lastik ve jant olarak ödediğiniz miktarı yazabilir misiniz ayrı ayrı ? O zaman mevzu netleşecek. Ve jantlar sıfır mı Lastikler sıfır mı
cadde41 0 Katılım 8 Ağu 2017 Mesajlar 57 Çözümler 1 Tepki puanı 45 Konum kocaeli Aracınız 19 Nis 2021 #12 Benim aracımda elegans bayi den alırken rs jant istemiştim. Resimdeki gibi orjinal takılmış. İçerisinde honda baskısı mevcut SM-G975F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Benim aracımda elegans bayi den alırken rs jant istemiştim. Resimdeki gibi orjinal takılmış. İçerisinde honda baskısı mevcut SM-G975F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
_anilkeskin Katılım 28 Mar 2021 Mesajlar 29 Tepki puanı 35 Konum İstanbul Aracınız Civic FC5 2021 20 Nis 2021 #13 kayabey' Alıntı: Bu araç elegance ve siz 17 jant aldınız. Lastik ve jant olarak ödediğiniz miktarı yazabilir misiniz ayrı ayrı ? O zaman mevzu netleşecek. Ve jantlar sıfır mı Lastikler sıfır mı Genişletmek için tıklayın ... Eski siyah jantları verdik. Jant lastik 5200₺
kayabey' Alıntı: Bu araç elegance ve siz 17 jant aldınız. Lastik ve jant olarak ödediğiniz miktarı yazabilir misiniz ayrı ayrı ? O zaman mevzu netleşecek. Ve jantlar sıfır mı Lastikler sıfır mı Genişletmek için tıklayın ... Eski siyah jantları verdik. Jant lastik 5200₺