fd6 almak üzereyim lütfen yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan CENGİZ1
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba arkadaşlar 2007 siyah dream 220.000 km otomatik 1 parça değişen 3 parça poya 10.000 hasar kaydı parca parca(3,000- 2,000 vs)
46,500 den ilana koyulmuş 45,000 bırakıyolar
bu araç alınırmı sizce?
bu kadar hasar kaydı değişeni boyası varken
malum sitede ilanı var yasak değilse paylaşabilirim

50 ye elegance bulursun 45 e dream alma. Hiç keyif alamazsın bomboş araba. 7 8 bin hasar kayıtlı 200 bini gecmıs cok elegance var. Dream bence pişmanlık olur senın ıcın benım yorumum.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Premium da alabilir sin. Elegance den eksik ozellilleri sanruff..VSA..belki doble ekran.

Ericsson A1018s cihazıkullanılarak gönderildi

Bende elegance tavsiye ederim, yarın bir gün satması kolay olur kanaatindeyim. Değişen olmasa daha iyi olur ama hangi bölgesinde var mesela arka kısımlarda olması yine kabul edilebilir. Mutlaka expertiz yaptırım derim. Allah gönlünüze göre versin.

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Bende elagans tavsiye ederim bu araba o paraya pahalı gibi geldi bana ayrıca Allah gönlüne göre versin

Merhaba,

47.000 tl'ye kadar şu an Türkiye'de 7-8 tane 1.6 i-vtec elegance benzin&lpg araç var 2007 model 4-5 tanesi ağır hasar kayıtlı diğer kalanlarda pek iç açıcı değil.

Günümüz şartlarında 98 model araçlardaki boyalara takılan bir alıcı potansiyeli var ki 2007'lere neler demiyorlar...İllaki her topal'ın bir kör alıcısı vardır ama satılması zor oluyor.

Sayenizde 1.6 benzin&lpg civic piyasasına bugün bir kez daha ağzım açık baktım çünki 2007 premium bile 200k km üstü 46 47 yazılmış hasar kayıtlılarına...

Tavsiyem 2007 dream temiz alın kafanız rahat olsun.Sunroof-Vsa-Hız sabitleyici yok.

Düzgün fd6 kalmamış piyasada olanda en az 60 bin tl, başka araçlarda bakabilirsiniz.
Örnek İlan:

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...civic-1.6-dream-125-bg-lpg-li-602713153/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...el-honda-civic-dream-otomatik-596025067/detay

Benim de tavsiyem temiz dream yada premium al derim eleganceden bariz eksikleri sunroof vsa ama temiz elegance ile arasında fiyat olarak uçurum var 15 bin oynuyor rahat

Therummer bahsetmiş olduğum araç sizin link attıgınız 2. ilan
https://www.sahibinden.com/ilan/vas...el-honda-civic-dream-otomatik-596025067/detay
arkadaşlar teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptıgınız için
bu aracı tanıdık vasıtasıyla birazdaha fiyat kırdırma ımkanım var
oyuzden bunu sordum 42 43 kadar düşürebilirsem expertizde sıkıntı çıkarmazsa almayı düşünüyorum
tek sıkıntım bu kadar hasar kayıtlı arabayı alıp satarken sıkıntı yasamak
eger expertıze götürürsem sonuçları paylaşıırm

Therummer bahsetmiş olduğum araç sizin link attıgınız 2. ilan
arkadaşlar teşekkür ederim vakit ayırıp yorum yaptıgınız için
bu aracı tanıdık vasıtasıyla birazdaha fiyat kırdırma ımkanım var
oyuzden bunu sordum 42 43 kadar düşürebilirsem expertizde sıkıntı çıkarmazsa almayı düşünüyorum
tek sıkıntım bu kadar hasar kayıtlı arabayı alıp satarken sıkıntı yasamak
eger expertıze götürürsem sonuçları paylaşıırm
Kardeş öncelikle hayırlısı olur inşallah.

Hondada hasar kaydıda olsa satılmasında sorun yaşıcanı düşünmiyorum . Dream sahibiyim elegansa göre hiçbir eksikliğini yaşamadım . Sadece dream alırken manuel ve jant olarak üstünde elegans jantı olanı tercih et derim . Ufak bir eksiklik var aux girişi yok onuda aliexpressden 10 tlye soketli kablosunu alıp hallettim :) . Son olarak da diceğim alacağın araç siyahsa araca çok pasta cila işlemi uygulanmşmı ona dikkat et yani vernik çok incelmişmi . Çünkü hondaların hepsinde boyada vernikde bir wosvagen kadar kalın değil en ufak tırnak dokunmasında cizilebilir . Hayırlı olur inşallah

SM-N920C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Kardeş bence beyazından ya da olmazsa gümüş grisinden elagance al.
Bende gümüş gri premium var aklım hala beyazda.
Hondanın en sağlam yeri motorudur.200 binlerde sakin kullanımda ve bakımı yapılmışsa bir şey olmaz ama motor testi yaptırmalısın.Değişen çamurluklardansa sıkıntı olmaz.
Arabanın şaselerine baktır

SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri