Arkadaşlar merhaba aranıza çok severek aldığım 2011 FD6 ile katılalı daha 1 ay oldu bunun üzerine foruma üye oldum ama anlayamadığım bu araçların hiç iyi yanı yok mu? Motor kulağı kopartma direksiyon kutusundan gelen ses arka amortisörlerden ses fazla yakıt vb birsürü kronik sorun. Piyasada bu kadar çok tutulan, alanın satmadığı bir araçta ve dünya markası bir araçta bu kadar sorun nasıl olabiliyor. İnananın bakmaya kıyamadığım aracımı satmayı bile düşünmeye başladım
iPhone cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Ben 2009 civic 2 yılı geçkin kullandım.Çok şükür beni hiç yolda bırakmadı bu zaman zarfında uzun yollara da gittim çok şükür yolda hiç kalmadım

Şunu belirteyim 10.000 bakımını hiç aksatmadım ve LPG filitresi değişimi ve LPG ayarınıda her 10.000 de yaptırdım.Bu zaman zarfında bir defa subap ayarı yaptırdım titreme vardı oda düzeldi.
Yakıt konusu şu an piyasadaki 1.6 benzinli LPG li araçlara bakış hiç bir zaman yakıt bana çok gelmemiştir.Ve yakıtımı hep opet aygaz kullandım 2 buçuk yıl hiç değiştirmedim.
Kronik olarak benim araçtada vardı evet direksiyon simidinin ortasındaki honda arması nikalajı soyuldu,direksiyon kutusu hafiften az da olsa tıkırtı yapıyordu ama beni rahatsız edecek kadar değil, manuel di aracım vites topuzunda renk soldu dış kaplaması soyuldu ,parça olarak değişen bu zaman zarfında bujiler lastikler firen balataları ve diskleri bir tanede arka teker bilyesi ses yaptı değiştirmiştim geçen yıl , bir defa da subap ayarı yapıldı.
işte iki yıl içinde kronik olanlar bunlar

demem o ki bunlar her araçta olağan şeyler 8-10 yaş araçlarda minumum seviyede dir Honda da masraflar. Onu anlatmak istedim.
Size diyeceğim o ki kulaktan dolma laflara bakmayın aracınızı kullanmanın zevkini çıkarın kafanıza takarsanız bir şeyi honda değil cadillac bile kullansanız zevk vermez.Ben hep o mantıkla hareket ederim elimdekine sahip çıkar keyfini sürerim. Size de tavsiyem budur. İlk kullandığın cümlede ki gibi severek almışsınız ve zevkle keyifle kazasız belasız kullanmanızı dilerim.Hayırlı olsun.
2 hafta önce de satmaya kıyamadığım aracımı takas ederek model yükselttim.Yine Honda ile tabiki

Saygılar sevgiler.