1xbet

Civic FC5 Fren Balata Tavsiyesi?

Aracınız
Civic FC5 2020
Bunlara hiç bulaşmadan kafa ağrıtmadan orijinal alıp çıkacaksın dışarı parça alınıpta kafası rahat olan pek yok hep birileri birilerini kandırma peşinde para o insanlıktan yoksun yiyeceğine adam akıllı parça veren servis yesin hemde can ve mal güvenliğimde oluyor hukuki haklarında fatura vs ile

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınız
Civic FC5 2018
Bunlara hiç bulaşmadan kafa ağrıtmadan orijinal alıp çıkacaksın dışarı parça alınıpta kafası rahat olan pek yok hep birileri birilerini kandırma peşinde para o insanlıktan yoksun yiyeceğine adam akıllı parça veren servis yesin hemde can ve mal güvenliğimde oluyor hukuki haklarında fatura vs ile

orjinali 1 kontrol edin derim honda balataya cok benziyor diye ford için üretilmiş balata satıyor olmasınlar.

daaha önce yetkili serviste disk balata değiştiridim 1 ay sonra aynı yetkili servise tekrar gittim disk ve balata bitmiş yan sanayi değişmesi gerekiyor diye servis belgesine yazdırlar. Servis belgesinide düzeltmediler.

1 yetkili servisin değilmesi gerek bozuk dediği 50000 liralık parcaya diğer servis bu parca bozuk değil değişmesi gerekmiyor dedi. Belgeleride var. Daha baska sorunlarda var cok uzun yazamıyorum.

Honda Türkiye'nin de sorunlar umurunda değil. Geri dönecez deyip dönmüyorlar.

Son düzenleme:
Aracınız
Civic FC5 2020
orjinali 1 kontrol edin derim honda balataya cok benziyor diye ford için üretilmiş balata satıyor olmasınlar.

daaha önce yetkili serviste disk balata değiştiridim 1 ay sonra aynı yetkili servise tekrar gittim disk ve balata bitmiş yan sanayi değişmesi gerekiyor diye servis belgesine yazdırlar. Servis belgesinide düzeltmediler.

1 yetkili servisin değilmesi gerek bozuk dediği 50000 liralık parcaya diğer servis bu parca bozuk değil değişmesi gerekmiyor dedi. Belgeleride var. Daha baska sorunlarda var cok uzun yazamıyorum.

Honda Türkiye'nin de sorunlar umurunda değil. Geri dönecez deyip dönmüyorlar.
Servislerin böyle saçmalıkları var ama sahte balata derse elinizdeki iş emri ve fatura ile mahkemeye başvuru yaparsınız gereken cevabı vicdanları varsa orası verir servislerde adam kandırıyor ama en azından başka servisten aynı hizmet alınabiliyor birde gözle ve cihazla ölçülen bir değer için şüpheye düşmeye gerek yok bitmiş ise değişir onlar daha gider deseler dahi kendi gözünüze güvenin servislere para kaptormayın parça pahalı ama en azından orjinal.....
Sanayide haramzedelere para kazandırmaktan kat kat daha iyi benim için

Geri