HahahaStage 1 debriyaj kalkışlarda biraz gaz istiyoröyle stock gibi gazsız araba kalkmıyor ??
SM-N920C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

LG-H850 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
HahahaStage 1 debriyaj kalkışlarda biraz gaz istiyoröyle stock gibi gazsız araba kalkmıyor ??
Hahaha otomatik candırHahahatamam hocam ikna oldum, 160hp kötü
canım otomatigim benim
Üstat iyi hoş guzelde bence %30 yeterli ve daha fazlası motora zarar verir diye dusunuyorum. Bence böyle kalsın hiç bozmayınHahaha otomatik candıramacım R16 motorda atmosferik rekor bi güç çıkartmak bunun için de daha cok uğraşıcam bakaşıö daha neler olucak
Motor içine giriceğimiz için problem olmazÜstat iyi hoş guzelde bence %30 yeterli ve daha fazlası motora zarar verir diye dusunuyorum. Bence böyle kalsın hiç bozmayın
Videoların takipçisi olarak bekliyoruzMotor içine giriceğimiz için problem olmazama yolun sonu motor kırmak ve sonra swap
Motor kırana kadar böyle gazlamaya devamAlp , kardesim swap yap arabaya alem gorsun son ve japon genleri tasiyan 9. nesil Civic' i K20 oluyor mu buna ? Amerikada ki FB6 Si lar 2.4 K24 motorlari var atmosferik
SM-T800 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
FB6 spec yapabilir misin ? arka stop tampon ve far ? 2.4 motor bilmeyen arkadaslar icin 9. nesil Civic Si motorudur.Motor kırana kadar böyle gazlamaya devamkırdıktan sonra k24 atıcaz zaten direk cuk bir şekilde oturuyor? projesini planını çizdik parasını ayırdık bekliyoruz şuan En hızlı R16 motor hayalim bitsin k24 zaten hızlı olucak
![]()
Ben meetinglere cok katılmıyorum aircılar cok beni sevmezlerFB6 spec yapabilir misin ? arka stop tampon ve far ? 2.4 motor bilmeyen arkadaslar icin 9. nesil Civic Si motorudur.Alp kardesim, etkinlik metting gibi bir sey olsa bulusalim bende istanbulda yasiyorum.
SM-T800 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.