Kullandıkları filtreler orijinal. Ancak polen filtresi basit kağıt filtre, karbonlu değil ama orijinal etiketli ve paketli. Bakım öncesinde defalarca karbonlu filtre kullandıklarını söylemelerine rağmen kağıt filtre kullandıklarını farkedince tartışma çıkmıştı. Hava filtresi ise her zamanki gibi Toyo Roki, evvelden beri kullanılan orijinal filtre. Bir kaç sene önce yine kampanya zamanı dediğiniz gibi kaliteli başka marka filtreler kullandılarını kendileri söylemişlerdi, yani yerine göre bu da mümkün olabilir.Arkadaşlar mutlaka flitrelere bakın eski kasalara OEM flitre kullanıyorlar orjinal değil yani yeni kasalara ise orijinal filtre kullanıyorlar
SM-A715F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Tabi bunlarla birlikte çok özenli ve dikkatli bakım yaptıklarını da söyleyemeyiz. Değişmesi gerektiğini bildiğimden öylesine fren disk ve balatalarını kontrol edin demiştim. Gayet iyi dediler nasıl baktılarsa. Ayrıca V kayışında da çatlaklar varmış sonrasında ben farkettim. Güya bilmem kaç noktayı kontrol ediyorlar.
İyi dedikleri balataların halleri ekte, dengesiz aşınma var ve bitiyor. Diskler de epey aşınmış ve yine dengesiz aşınmış, fotoğrafta çok belli olmadığı için onu yüklemedim. Nasıl kontrol ettikleri meçhul, diske elini sürse anlardı zaten değişmesi gerektiğini.