Bir arkadaş yukarıda yazmış ama toparlamak gerekirse.
1. MALZEMELER
- 1 adet kosla halı elde yıkama
- 1 adet leğen
- 1 adet havlu
- 1 adet parfüm (oda parfümü vb)
- 1 adet boş fıs fıs
- 1 adet araba
2. HAZIRLANIŞI
Öncelikle leğen içerisine 1 sürahi sıcak su koyulur. Suyun çok kaynar olmaması gerek. Duş

kıvamında olsa yeter. Ardından leğen içine iki ölçek kosla halı koyuyoruz. Ve isteğe bağlı parfüm döküyoruz ki tavsiye ederim. Kovayı ağzına kadar doldurmayın çünkü köpürünce taşar. Bir çubuk ile köpürtecek şekilde karıştırın. İyice köpürünce 1-2 dakika bekleyin ki suyu iyice insin yukarıda sadece köpük kalsın. Bu 1-2 dakika bekleme süresi içinde altta kalan su fıs fıs ile koltuklara sıkılır. Ve 1-2 dakika suyu emmesi beklenir. Daha sonra havluyu dipteki suya batırıp sıkarız. Ardından leğenin üzerindeki köpükleri temizleyecek olduğumuz yüzeye bastıra bastıra süreriz. Korkmayın leke içeri gitmez. Zaten bastırırken Köpürmeye devam eder. Bu şekilde uygulama bitince 10 dk kapılar açık vaziyette beklenir. 10 dk sonra köpüğün kirleri dışarı attığını göreceksiniz. Ardından kuru bir havlu ile koltukların üzeri silinir ve koltuklar sıfır gibi. Benim tavsiyem elektrik süpürgesi ile çekin iki kat etkili olur. Kuruması için çamlar ikişer parmak açık bırakılıp güneşin altına koyun arabayı. Ara sıra kuruyup kurumadığına bakın.
Ben her aracımda yaptım. İnternette satılan ürünlere para vermeye gerek yok. Bu yöntem en fazla 30 - 60 dakikanızı alır. Kolay gelsin.
FIG-LX1 cihazından
CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.