Lastiği yardım :(

[MENTION=28]adigeokan[/MENTION] [MENTION=6]avansis[/MENTION] Teşekkür ederim abiler galiba nazara geldik saçma bi kaza oldu. @berktmzl le beraber çarş günü honda ceme gidicez tamir olursa olcak yoksa kaskoyu devreye sokucam araci bırakmışken de şehir paketi de taktiricam. İsmail abi yedek fd6 varsa elinde onu alabilirim bak bi kaç günlük :)

[MENTION=6]avansis[/MENTION] İsmail hocam etiketleme sistemini deniyorum o yüzden ekledim ismini
dde607eabfee4125c8101230e7e1affe.jpg

Etiketleme sanırım iyi çalışmıyor sizin niki yazdigimda hata veriyor .

[MENTION=28]adigeokan[/MENTION] [MENTION=6]avansis[/MENTION] Teşekkür ederim abiler galiba nazara geldik saçma bi kaza oldu. @berktmzl le beraber çarş günü honda ceme gidicez tamir olursa olcak yoksa kaskoyu devreye sokucam araci bırakmışken de şehir paketi de taktiricam. İsmail abi yedek fd6 varsa elinde onu alabilirim bak bi kaç günlük :)
La lastiği var araba is yerinin

Kasko değil. Çünkü senin hakan değil o. Sigorta etkilenir. Yol hatası yüzünden de karayolları alır cezayı. Ama olay anında Polis tutanak tutması lazımdı. Bütün hata yolda diye tutanak oldu mu karşı taraf karşılar. (TCK) yol hatası farklı bişey.

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

[MENTION=6]avansis[/MENTION] İsmail hocam sadece etiketleme yaptığın için harf sayısı az olmuş mesajı göndermeye sistem izin vermemiş.

Ersoy hocam çok geçmiş olsun servisin kontrolü sonrası çıkarıcağı hasara göre yol izlemeniz mantıklı bencede

Geri