Merhaba

Aracınız
Honda CRV
Herkese merhaba,

Foruma yeni üye oldum. Adım Emre.
Civic Benzin/Lpg almayı düşünüyorum. Bu yüzden üye oldum, varsa önerileriniz veya şikayetleriniz duymak isterim. :)

İyi forumlar,

@emreyilmaz CivicTR ailesine.
Keyifli forumlar dilerim.

Hoş geldiniz aramıza. Honda ailesinin bütün araçları hakkında bilgiye sahip olabilirsiniz forum alt başlıkları içinde istediğiniz aracı inceleyin (y)

öncelikle hoşgeldiniz.
forumda genelde araç ile ilgili yaşanan sıkıntılar paylaşılıyor. bu sizde civicin sorunlu olduğu algısı oluşturmasın. ben ilk başta öyle bir hisse kapılmıştım;) birçok marka model araç kullandım orta hallisinden ama hiçbiri bence bir civic etmez. civicin iyi yönleri paylaşılmıyor doğal olarak ;( civic kesinlikle doğru bir seçim derim.. civic candır...
Herkese merhaba,

Foruma yeni üye oldum. Adım Emre.
Civic Benzin/Lpg almayı düşünüyorum. Bu yüzden üye oldum, varsa önerileriniz veya şikayetleriniz duymak isterim. :)

İyi forumlar,

SM-A605F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Merhaba hoş geldiniz.
Gönlünüzdeki araca kavuşursunuz umarım.

öncelikle hoşgeldiniz.
forumda genelde araç ile ilgili yaşanan sıkıntılar paylaşılıyor. bu sizde civicin sorunlu olduğu algısı oluşturmasın. ben ilk başta öyle bir hisse kapılmıştım;) birçok marka model araç kullandım orta hallisinden ama hiçbiri bence bir civic etmez. civicin iyi yönleri paylaşılmıyor doğal olarak ;( civic kesinlikle doğru bir seçim derim.. civic candır...

SM-A605F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Selamlar, hoşbulduk.
Açıkcası evet forumda biraz gezindikten sonra inanılmaz bir önyargı oluştu araca karşı. Bahsedilen sorunlar kaput dalgalanması, tekleme-silkelemesi, multimedya sorunu vs inanılmaz derecede araçtan uzaklaştım şu anda ne yazıkki. :(
Sıfır bir civic düşünüyodum normalde forumu incelemeye devam edeceğim oluşan olumsuz algımı kırmak için :)
Teşekkürler yorumunuz için

Geri