Yok hocam LPG göstergem de arızalı LPG yi bitirip öyle gideceğim şandırayı zannımca BRC servisene gönderecekler garantiden o sırada harita için destek isteyeceğimgorustunuz mu servisle
SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yok hocam LPG göstergem de arızalı LPG yi bitirip öyle gideceğim şandırayı zannımca BRC servisene gönderecekler garantiden o sırada harita için destek isteyeceğimgorustunuz mu servisle
Ben mayıs 2025 de garmin harita güncellemeyi 16 dolara satın aldım. Yüklerken %49 a kadar gelip hata veriyor. Tekrar denediğimde başlamadan hata veriyor. Garmin Expresi bilgisayardan kaldırıp yeniden yüklediğimde gene %50 de kalıyor. Bunları 8gb ve 28gb usb ile denedim. Sizin dediğiniz gibi 16gb bellek alıp yeniden deneyeceğim. Bakalım olacak mı? Verdiğiniz bilgi için tşk ederim. Artık her yolu deneyeceğim mecurenSadece 16 Gb Flash bellek kullanılması gerekiyor. 16 GB den küçük veya büyük bir flash bellek kullanılırsa indirme %50 civarı hata veriyor. Bilginize
Evet evet hatta Garmin Amerika ile canlı destek aldım ama çözüm bulamadım bakalım servis ne diyecek ?
burada anlatılanları adım adım denediniz mi?