Civic FC5 Navigasyon güncelleme?

arkadaşlar kendi aracım özelinde yazıyorum garmin Türkiye'ye mail attım aracım 2018 model civic dtech güncelleme desteklerinin bittiğini servisimle görüşmem gerektiğini söylediler bende Ankara Honda borayı aradım onlarda güncelleme gibi bir destekleri olmadığını garminden paralı olarak güncelleme satın alabileceğimi ancak garminin Türkiye'yi riskli ülkeler sınıfına eklediğini para ödesem bile güncelleme alamayabileceğimi söylediler özetle konu bu şekilde hayalkırıklığı oldu benim için başka bir navigasyon programıda yüklenmiyor süs olarak duracak o navigasyon araçta anlaşılan...

Selam kardeş bendede 2018 honda Civic fc5 var nevigasyon yukleme sorunu bendede var bu cihaza baska nevigasyon yukleme olmuyormuymuş

Arkadaşlar bu cihaza başka navigasyon yükleme olmaz sadece Garmin kullanabilirsiniz yada para verip güncelleme alacaksınız ben son güncellemeyi aldım benim eklediğim caddeyi bile almış ama benim araç hala garantili olduğu için ücretsiz güncelleme alabiliyorum ben başka Civic için indirilen haritayı başka civice yanlışlıkla yüklemedim oda sanırsam güvenlik kaynaklı haritayı kilitledi bakalım servis ne diyecek

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üzerindeki navigasyon çok yavaş bana göre. Android Auto - Apple Carplay varken gerek duyuyor musunuz ki?

Acil durumlar için fena olmuyor hocam sürekli kullanmıyorum ama bazen ihtiyaç olabiliyor hele gidilen yolu kaydetmesi ayrı bir güzel

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Sadece 16 Gb Flash bellek kullanılması gerekiyor. 16 GB den küçük veya büyük bir flash bellek kullanılırsa indirme %50 civarı hata veriyor. Bilginize
Ben mayıs 2025 de garmin harita güncellemeyi 16 dolara satın aldım. Yüklerken %49 a kadar gelip hata veriyor. Tekrar denediğimde başlamadan hata veriyor. Garmin Expresi bilgisayardan kaldırıp yeniden yüklediğimde gene %50 de kalıyor. Bunları 8gb ve 28gb usb ile denedim. Sizin dediğiniz gibi 16gb bellek alıp yeniden deneyeceğim. Bakalım olacak mı? Verdiğiniz bilgi için tşk ederim. Artık her yolu deneyeceğim mecuren:)

Geri