Civic FC5 Navigasyon güncelleme?

Aracınız
Civic FC5 2020
Dün çocuk yanlışlıkla arabanın haritasını açtı, hem yolları tam göstermiyor hem uzun yoldan götürüyor hem de hantal.
Telefonu bağlayıp kullanmak hem çok daha hızlı ve akıcı hem de güncel. Belki binde bir zorda kalınılırsa kullanılır.
Haritayı güncelleyin benim kendi Google ye eklediğim yolu bile eklemişler birazda o yüzden çabam bu harita en az 4 5 yıl sorunsuz gider özellikle deprem zamanı vs hayat kurtarıcı oluyor aç gözlü 3 oparatöre gerek kalmadan

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ad Soyad
asdemirtas
Aracınız
Civic FC5 2021
Haritayı güncelleyin benim kendi Google ye eklediğim yolu bile eklemişler birazda o yüzden çabam bu harita en az 4 5 yıl sorunsuz gider özellikle deprem zamanı vs hayat kurtarıcı oluyor aç gözlü 3 oparatöre gerek kalmadan

Ücretsiz güncellemesi yok sanırım

Aracınız
Civic FC5 2020
Servise bakıma gittim hafta içi tekrar gideceğim multimedya sökülecek Garmin e gönderilecek onlar nasıl bir yol izleyecek bilemiyorum İNŞALLAH çözüp gönderirler

Aracınız
Civic FC5 2020
Servis Garminin ücret talep edebileceğini dile getirdi ama güncelleme destek ve garanti hakkım varken ücret çıkması çok afaki bir hal almış olur....

Ad Soyad
Erhan
Aracınız
Civic FC5 2019
Benim aracımda 2019 USB belleği taktım, baktım şimdi Garmin için güncelleme var ama yüklerken yarım kalıyor. Daha önce böyle olduğunda USB belleği yavaş biçimlendirip yükleyebilmiştim, şimdi biçimlendirip güncellemeyi yüklemeyi deneyeceğim.

Geri