Civic FC5 Navigasyon güncelleme?

Dün çocuk yanlışlıkla arabanın haritasını açtı, hem yolları tam göstermiyor hem uzun yoldan götürüyor hem de hantal.
Telefonu bağlayıp kullanmak hem çok daha hızlı ve akıcı hem de güncel. Belki binde bir zorda kalınılırsa kullanılır.
Haritayı güncelleyin benim kendi Google ye eklediğim yolu bile eklemişler birazda o yüzden çabam bu harita en az 4 5 yıl sorunsuz gider özellikle deprem zamanı vs hayat kurtarıcı oluyor aç gözlü 3 oparatöre gerek kalmadan

SM-A715F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Haritayı güncelleyin benim kendi Google ye eklediğim yolu bile eklemişler birazda o yüzden çabam bu harita en az 4 5 yıl sorunsuz gider özellikle deprem zamanı vs hayat kurtarıcı oluyor aç gözlü 3 oparatöre gerek kalmadan

Ücretsiz güncellemesi yok sanırım

Servise bakıma gittim hafta içi tekrar gideceğim multimedya sökülecek Garmin e gönderilecek onlar nasıl bir yol izleyecek bilemiyorum İNŞALLAH çözüp gönderirler

Servis Garminin ücret talep edebileceğini dile getirdi ama güncelleme destek ve garanti hakkım varken ücret çıkması çok afaki bir hal almış olur....

Benim aracımda 2019 USB belleği taktım, baktım şimdi Garmin için güncelleme var ama yüklerken yarım kalıyor. Daha önce böyle olduğunda USB belleği yavaş biçimlendirip yükleyebilmiştim, şimdi biçimlendirip güncellemeyi yüklemeyi deneyeceğim.

Fat32 formatta usbyi takıp navigasyondan "güncelle" dedim, dosya oluşturuldu dedi. Sonra pcden garmin expres indirip usbyi taktım, hemen tanıdı ve 730mb civarında dosya indirdi. Garmin uygulamasında destek 2030 a kadar yazıyordu. Tekrar aracın usbye taktım ön alt kısımdaki, 2dk sürmedi güncelledi ama bana yine hantal ve işlevsiz geliyor, android auto ve carplay varken.

Fat32 formatta usbyi takıp navigasyondan "güncelle" dedim, dosya oluşturuldu dedi. Sonra pcden garmin expres indirip usbyi taktım, hemen tanıdı ve 730mb civarında dosya indirdi. Garmin uygulamasında destek 2030 a kadar yazıyordu. Tekrar aracın usbye taktım ön alt kısımdaki, 2dk sürmedi güncelledi ama bana yine hantal ve işlevsiz geliyor, android auto ve carplay varken.
Aynen Androidauto daha işlevsel bende güncellemeyi indirmedi %40 ta iptal ediyor daha sonra uğraşacağım

Aracınız kaç model

Evet dediğiniz gibi yapılıyor normalde aktif olarak değil de yedek harita olarak çok işe yarıyor özellikle konum geçmişi kaydı baya işe yarıyor

Servise bakıma gittim hafta içi tekrar gideceğim multimedya sökülecek Garmin e gönderilecek onlar nasıl bir yol izleyecek bilemiyorum İNŞALLAH çözüp gönderirler

Ben hala cihazın sökülmesi taraftarı değilim. Sonuçta programsal bir durum gibi duruyor. Servisin araçla ilgili bilgisine birşey demiyorum, o zaten onların işi, bizden iyi bilirler tamir işini. Ama bu programsal bir durum olduğundan Garmin'e göndermek istiyor olabilirler. Hatayı tam olarak anlarsak belki uzaktan çözülebilir.
Diğer araca yüklemeden önce siz kendi aracınızın haritasını yüklediğiniz için sizin aracınızda şu an çalışmıyor mu?
Siz aracınızdaki sorunu, eğer hata veriyorsa verdiği hatayı paylaşır mısınız?

Geri