Salıncak, Alt Rotil, Rot başı, Z Rot gibi alt takım parçaların yaygın olarak "NPE" marka satıldığını gördüm. Kimdir, nedir, nerenin malıdır Gpt den yanıt çıkmadı. NPE iyi midir, alınır mı ? Size sormak istedim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uzun kullanım sonucunuzuda merak ediyoruz.Npe marka sağ yağlı takoz ve alt motor takozunu değiştirdim kaliteli görünüyor sorun çıkarmadı ömrü konusunda bişey diyemem daha yeni taktım
@m2hamid hocam konuyu hele bir görsün alttan girer üstten çıkar evelallah.Örneğin NPE Alt Rotil--350
Orijinal Alt Rotil--4800 tl
Farklar bu şekilde, Rot başı, Rotil, Z Rot, Burç birçok parça alıcam. 10 kat üzerinde fiyat fark var. Değer mi ?
@m2hamid hocamın konularına baktım NPE orta kalite demiş bence de öyle, içime sinmedi zaten ama orijinale yakın kalitede Oem mesela 555 yok piyasada.@m2hamid hocam konuyu hele bir görsün alttan girer üstten çıkar evelallah.![]()
Açıkçası daha üreticisinin yeri bile belli olmadığı için alt takım metal aksamında NPE bana göre hep soru işaretlidir. Kauçuk aksamda olabilir.Örneğin NPE Alt Rotil--350
Orijinal Alt Rotil--4800 tl
Farklar bu şekilde, Rot başı, Rotil, Z Rot, Burç birçok parça alıcam. 10 kat üzerinde fiyat fark var. Değer mi ?