piyasa ne olmuş böyle yaw..fd6 için 79 lar 82 ler üstelik boyalı, yapmayın arkadaşlar..böyle böyle piyasa mahvolmuş vazıyette..herkesin malı kendıne göre çok kıymetlı ama bence fazlası etik değil..yanlışanlamayın benı sizin nezdinizde diğer bu şekil fıyat koyanlara söylüyorum
Aracımı bundan 1 ay öncesinde ev alacagım için satmaya karar vermiş, forumda konu acmıştım vaktınız varsa bakabılırsınız istediğim fiyata.. Benım araç sizde olsaydı bencede siz 95-100isterdiniz.. Uzatmaya gerek yok hakkınızda hayırlısı olsun umarım satarsınızBende bugün merağımdan girip baktım adamlar 2 parça değişen 3 parça boyalı arabalara 80 yazıyor. Bu piyasayı vergiler bu hale getiriyor kullanıcılar değil. Clio,egea bile 100 bin tl nin üzerinde fiyatlanıyorken napalım 50 bin tl ye mi verelim aracı. Siz aracınızı alalı ne kadar oldu bilmiyorum ama kuş serisi araclar bile 20 bin civarı. Bende isterim 30 bin tlye araç satıp 40 bin tl ye üst kasasına geçeyim ama sorsam size şimdi kendi aracınıza da 95-100 çekersiniz
06 HONDA 2234
haklısın kardeş, biraz yükseğe sattım diye düşünen de sürekli yükselen fiyatlar karşısında yeni arabayı da istediği fiyatın üstünde alacak, kendimizi koruma iç güdüsü ile fiyat belirliyoruz. bu da fiyatların sürekli tırmanmasını sağlıyor.OTV indiriminin bitişi sonrası bu fiyatlara ortaya çıktı maalesef, makyajlı kasa sonrasi fiyatlar bir kademe daha artar muhtemelen![]()