Arkadaşım burdaki amaç araç park halindeyken yükü şanzımana bindirmek yerine elfrenine bindirmektir. Aracın genellikle yokuş rampa gibi yüzeylerde değilde düz yolda park edildiyse bir sorun oluşturmamıştır. Bu durum özellikle eğimli yolda park edildiğinde aracın ağırlığının yükünü şanzımandan almak içindir. Kısa sürede alışkanlık haline getirebilirsin bu durumu..Arkadaşlar bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim elektronik park frenlerinde el frenini çekmeden önce N ye alıp el freni çekip sonra P ye almak gerekiyormuş ben bunu hep aracı P ye alıp sonra el frenine alarak kullandım aracım şu an 10 bin kmde fc5 sizce şanzımanda bir sorun olmuşmudur bu yaptığım şey çok büyük bir hatamıdır bilgilendirirseniz çok sevinirim çünkü çok takıldım bu konuya [MENTION=10861]spider35[/MENTION] [MENTION=326]m2hamid[/MENTION] [MENTION=539]seckins33[/MENTION] [MENTION=13976]Retrefo[/MENTION] [MENTION=3234]UK61[/MENTION]
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Hocam o kadar sıkıntı olmaz. Yani söylediğimiz şey doğru olanı onu yapmak ömrünü korur aracın. Zaten dik olmadığı sürece şanzımana yük binmiyor fazla içiniz rahat olsun bir şey olmamıştırArkadaşlar bir sorum olacak cevaplarsanız sevinirim elektronik park frenlerinde el frenini çekmeden önce N ye alıp el freni çekip sonra P ye almak gerekiyormuş ben bunu hep aracı P ye alıp sonra el frenine alarak kullandım aracım şu an 10 bin kmde fc5 sizce şanzımanda bir sorun olmuşmudur bu yaptığım şey çok büyük bir hatamıdır bilgilendirirseniz çok sevinirim çünkü çok takıldım bu konuya [MENTION=10861]spider35[/MENTION] [MENTION=326]m2hamid[/MENTION] [MENTION=539]seckins33[/MENTION] [MENTION=13976]Retrefo[/MENTION] [MENTION=3234]UK61[/MENTION]
iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.