Piano Black Kaplandık

Gumus renge mustang tip ledi buldum ve yakistigini dusunuyorum.İlk isim bunu uygulamak..Ekli dosyayı görüntüle 252613

SM-G965F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Yalnız bu araçta kit var. Kit ile daha güzel durmuş. Özellikle Siyah ön panjur ve kit baya etkili. A-Car Tuning'i biliyorum Bağcılarda. Bence de iyi bir modifiye yeri. Eskiden Bekir abi vardı orada baya iş yaptırmıştım zamanında. Cam filmlerini falan güzel kaplıyorlar.

Kaplama gerçekten çok güzel durmuş 3 çizgide eminim çok iyi olacak. Paylaştiginiz beyaz ve gri aracdaki 3 çizgi modellerinde bir şey dikkatimi çekti gri olandaki 3 çizgiler biraz daha yatik gibi daha belirgin duruyor. Acaba yerine gore değişiyormu? Kaplamayi ve 3 çizgi sisleri ön arka bende yaptirmayi düşünüyorum. 3 çizgi sisler için fiyat aldinizmi ayni yerden?

SM-G955F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Ikisi farkli cunku :) beyazda ki yarim boy led gri de ki tam boy ... ikisi ayni model degil.
Kaplama gerçekten çok güzel durmuş 3 çizgide eminim çok iyi olacak. Paylaştiginiz beyaz ve gri aracdaki 3 çizgi modellerinde bir şey dikkatimi çekti gri olandaki 3 çizgiler biraz daha yatik gibi daha belirgin duruyor. Acaba yerine gore değişiyormu? Kaplamayi ve 3 çizgi sisleri ön arka bende yaptirmayi düşünüyorum. 3 çizgi sisler için fiyat aldinizmi ayni yerden?

SM-G955F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

ES7 - FB7 - FC5

#06AFM316

Arka ve ön lip dusunuyorum Acar Tuning de kalin vardi bi tik ince olanlar var..ondan bakiyorum.Boydan degil de sag ve sol seklinde olan model..Fikri olan var mi ?

34 BCS 877 FC5

Geri