Sol kapı aralığı

Katılım
26 Eyl 2015
Mesajlar
27
Tepki puanı
0
Aracınız
Merhaba Arkadaşlar,

2015 elegance araç c.tesi 1.000 km bakımına gidecek. İlk kullanmaya başladığımda özellikle yağmurlu günlerde şoför tarafındaki kapıdan rahatsız edici ses geliyordu ki halen devam ediyor. İlk kullandığımda acaba cam falan mı açık diye camları kontrol ediyordum o derece yani. Servisi aradım 1.000 km bakımına gelince bakarız dedi. Merkezlerini aradım klasik yalıtım cevabını aldım. Sonra kapıyı detaylı incelediğimde ve diğer kapıyla karşılaştırdığımda kapı kapalıyken kapı alt tarafın aynı hizada olmadığını ayrıca üst kısmında aralık olduğunu fark ettim, hatta yağmurda kapı içi kısmına resmen yağmur yağdığını gördüm. Merkezi aradım normal olduğunu bazen standart olmadığını serviste müdahale etmeden basit bir şekilde düzeltileceğini söylediler. Sizce basite alayım mı yoksa serviste ortalığı ayağa kaldırayım mı. İçimden nasıl sıfır araba veriyorsunuz deyip servisi dağıtasım geliyor ne dersiniz? Merkeze söyledim bu kadar para veriyoruz bana normal ayağı yapmayın dedim. Ne dersiniz...
 
Katılım
28 Tem 2015
Mesajlar
164
Tepki puanı
64
Konum
Bursa
Aracınız
Aynı sorun bendede var 2 ay oldu arabayı alalı yavas giderken pek hissetirmiyorda 150 felan gördüğümde sanki cam açıkmış gibi söför kapısından rüzgar sesi geliyor.
 
Katılım
17 Eki 2015
Mesajlar
23
Tepki puanı
0
bende ayrıca hızlı sürüşte ve bozuk yolda arka fren lambası altından da çok kötü rahatsız edici tıkırtılar geliyor.. araba 2 aylık..

free azat
 
Geri
Üst