Hoşbuldum gerçekten hoşbuldum sıcak bir ortam olduğunu biliyordum zaten sen böylesi geniş bir aile olduğu aklıma gelmezdi
bundan yıllar evvel B612 diye bı fotoğraf filtresi vardı hatırlarım fotonun alt köşesinde b612 yazardı herkes o filtre ile fotoğraflar cekilirdi sonra uygulaması falan çıktı herkes b612 olarak görürdü o yazıyı ama benim aklıma b16a2 motor gelirdi aklıma o zamanlar ben yaşında ki abiler vteclerle i eslerle toplantı yapardı
onlardan duyduğumuz kelimelerdi hafızamda uçuşan kelimeler dünyamı güzelleştirirdi darton gömlek, 1.8 benzin pompası,stage 1 2 3,vti,dohc sohc,swap o kadar çok ozenirdim ki anlamaya sadece dinlerdim nuabbbetlerini abilerden birinin vti yi vardı Japonya'dan sokiro amcamla konuştum bana parça gönderecek falan derdi genç yaşta sigara içiyoruz diye bı kızarlardı da şimdi o camiaya dahil olmak gerçekten hoş gelmiş olmak güzel bir şey
Redmi Note 9S cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aramıza hoş geldiniz. İlkler gerçekten unutulmuyor. Şu an 182 beygirlik FK7'ye binmeme rağmen ilk arabam 1.0 motor 59 beygirlik Daihatsu Cuore ara ara aklıma gelir hüzünlenirim.![]()
Redmi Note 9S cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.