1xbet

Civic FB7 Yeni Muhteşem Civic Otomatik Bagaj Açma Projesi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Smoch
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Aracınız
Sonunda ben de bagajı açılır hale getirdim. Ancak 2 değil 4 yay kullandım. Bunun sebebi ise kuvvetleri dengelemektir. 2 yaya ilaveten bagaj kapağına bağlı olan 2 şişe de yay taktım. Foto çekemedim ama çektiğimde buraya koyarım.

kara82

0
Aracınız
Ford fiesta ghia'da pistonlu bagaj acma vardi, acilirken de sanki formula 1 araci geciyormus gibi ses çıkıyordu. (Cok hos bir ses) bizimkilere de oyle bir sey yapilabilir mi acaba

tekin

0
Aracınız
Sonunda ben de bagajı açılır hale getirdim. Ancak 2 değil 4 yay kullandım. Bunun sebebi ise kuvvetleri dengelemektir. 2 yaya ilaveten bagaj kapağına bağlı olan 2 şişe de yay taktım. Foto çekemedim ama çektiğimde buraya koyarım.

Takipteyiz hocam, bir çift yayla bagajımız çat pat yarıya kadar açılıyor. Tam açacaksa bir çift daha takarız [emoji106]

Honda Civic 2015 FB7 Executive
Sent via iPhone

tekin

0
Aracınız
Resimleri merakla bekliyorum.

Honda Civic 2015 FB7 Executive
Sent via iPhone

onancc

0
Aracınız
bende takipteyim, havalar düzelsin ilk işim bagaj kapağına operasyon yapmak, tabi bide şu sarı uzun farlardan kurtulmak var.

maksu

0
Yönetici
Aracınız
Honda CRV
bende takipteyim, havalar düzelsin ilk işim bagaj kapağına operasyon yapmak, tabi bide şu sarı uzun farlardan kurtulmak var.
Yaparken haber ver @onanc madem yakınmışız, yardım edeyim. Güzel olursa ben de yaparım. İlker mahallesindeyim ben de.

K012_2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Aracınız
Arkadaşlar selamlar benim arac fd6 kasa sabit olan delige takamadıgım için buyuk delige pullarla somun bağlayıp yayları oralara taktım yalnız sadece 4 parmak acabıldım bagajı. Bu yaylar takılıyken mili küçültebilirmiyiz? O içinden cıkan civi tipi şey girmiyo zor oluyor. Gerdirincede yerine takmaya gücüm yetmedi kan ter içinde kaldım. Var mıdır kolay bir yolu?

Geri