Civic FD6 Yetkili servis subap ayari

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yus06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Arkadaşlar motor kulaklarını ve şanzıman yağını değiştiricem. Subap ayarını bu işlemlerle bir alakası varmı yani subap ayarını yaptırıp bu işlemleri yaptırsam subap ayarı bozulurmu?

Arkadaşlar motor kulaklarını ve şanzıman yağını değiştiricem. Subap ayarını bu işlemlerle bir alakası varmı yani subap ayarını yaptırıp bu işlemleri yaptırsam subap ayarı bozulurmu?
Bir alakası yok subap ayarınız bozulmaz.

Subap ayarını bi an önce yaptırmam lazım o açıdan sordum teşekkürler

Arkadaşlar dün yetkili serviste subap ayarı yaptırdım. Subap ayarından sonra LPG ayarı yaptırmama gerek varmı LPG cide? Servise sordum gerek olmadığını söyledi ama sanki öyle duymuştum. Bu arada arabanın çalışması fena değişti sanki daha önce dizel araba kullanıyormuş gibiyim :)

Arkadaşlar dün yetkili serviste subap ayarı yaptırdım. Subap ayarından sonra LPG ayarı yaptırmama gerek varmı LPG cide? Servise sordum gerek olmadığını söyledi ama sanki öyle duymuştum. Bu arada arabanın çalışması fena değişti sanki daha önce dizel araba kullanıyormuş gibiyim :)
Lpg ayarına gerek var. Bana lpgci söylemişti.

Olmaz olurmu hocam. Subap aralıkları değişti birkere.

SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Peki hemenmi yaptırmalıyım yani bir süresi varmı mesela bir süre benzinde kullanıp daha sonra yaptırmak gibi?
50 km. gibi benzinde kullanırsanız yakıt haritanız düzelir. Bunun üstüne yapılan lpg ayarı çok daha güzel olur.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...

50 km. gibi benzinde kullanırsanız yakıt haritanız düzelir. Bunun üstüne yapılan lpg ayarı çok daha güzel olur.

Faaliyet ayn-ı lezzettir...
Peki 50 km benzindemi yoksa lpg demi kullanmalıyım?

Pardon benzinde demişsiniz zaten teşekkür ederim

Geri