Yetkili servise gidecekler dikkat!!!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan cinar58
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ben ilk bakımı yaptırdım 20k bakımında yaptırıp Ankara da iyi honda ustası diye başlık açmayı düşünüyorum 3 yıl garantide binmiş 1000 tl fazla para ödemiş olacağım

2013 civic premium aracimin 50 bin bakimi icin servislerden fiyat aldığım. Aracımi bakimlarina götürdüğüm Honda Marmara (Beylikduzu-Haramidere) tam 1.700 tl. fiyat çıkardı. Bunun icerisinde periyodik bakimda degisen filtreler yag vs ve ayrica arka fren balatalari mevcut.Manuel şanzımanda gerek olmayan sanziman yağını ve yakıt filtresini degistireceklerini soylediler ektsradan.

Honda Marmara'da 17 yil servis sefligi yapip ayrilan Osman usta Beykent sanayi sitesinde Akgun otoda.Onu aradım. Servislere hep bayıldık bi sefer de özel deneyelim dedik çıktık yola.sanziman yağınin degismesine gerek yok yakit filtresinin degismesine gerek yok, motor yağ orjinal hondanin yagi filtreler ve arka fren balatalari (apptech olmasi lazim) 450 TL.Ustanin isciligi ilgi alakasi tecrubesi zaten ortada.yetkili servise gitmeden düşünün derim.1700 tl nere 450 tl nere. Yazık günah. Garantisi bozulmasin diye düşünen arkadaslar zaten iplemiyorlar rahat olun.Parayi sokakta bulmuyoruz.Saygilar.

O parayı aynı yer benden 20bin bakımı için istedi

iPad cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

ben ilk bakımı yaptırdım 20k bakımında yaptırıp Ankara da iyi honda ustası diye başlık açmayı düşünüyorum 3 yıl garantide binmiş 1000 tl fazla para ödemiş olacağım
O basligi acmadan ben sana Kadir Usta'yi öneririm. Şaşmaz Oto Sanayii'de ...

VTEC Otomatik (ES7) - Beyaz - 2004
Elegance Eco Otomatik (FB7) - Beyaz - 2013
Elegance Eco Otomatik (FC5) - Beyaz - 2017

arkadaşlar dün erzurum honda servisinde z rot takımı sordum değiştirmek için 1600 tl gibi bi rakam söylediler. Dedim bu bildiğimiz z rot o kadar etmez bi yanlışınız var dedim kontrol ettiler bi yanlışlık yok fiyatı budur dediler. dışarda yan sanayisi 35 tl olan bi parça nasıl oluyo bu fiyat ediyo serviste. aracım 2014 fb7
dışarda yan sanayisi 35 tl. Belki orjinal alsan 100 tl

SM-N910C cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri