Arkadaşlar 2019 makyajlı eco elegans var. Ön ve arka yolcu koltuklarındaki emniyet kemeri uyarı sistemi mevcut mu acaba?
Cevap için teşekkürler. Emin misiniz? bazıları makyajlı kasalarda , bazıları da 2020 10. Aydan sonra olduğunu yazmışlar önceden foruma .fc5 kasalarda sadece şöför emniyet kemeri uyarısı var diğerlerinde yok
Çok saçma ama bende buna takılmıştım acaba sorun mu var diye , fb7 2012 aracda Ön yolcuda var fc5 de ön yolcuda yok.fc5 kasalarda sadece şöför emniyet kemeri uyarısı var diğerlerinde yok
Benim 2019 Aralık çıkışlı ön yolcu ve arkadan uyarı sesi gelmiyor . Merak ettiğin bu . Aracın 2. Sahibiyim bir sıkıntı fln var mı diye sordum. 2019 makyajlı kasa sahibi arkadaşlar bilgi verirse sevinirimBende 2020 Ex+ Prestij Paket var. Ön yolcu ve sürücü koltuğu uyarısı var sesli olarak veriyor uyarıları.
Ön yolcu koltuğunda ağırlık sensörü var oturan olmadığında uyarı vermemesi için.
Arka koltuklarda ağırlık sensörü yok sadece arka yolcular yolculuk anında kemer çıkarırlarsa uyarı veriyor.
Sizin model ne?Çok saçma ama bende buna takılmıştım acaba sorun mu var diye , fb7 2012 aracda Ön yolcuda var fc5 de ön yolcuda yok.
RMX3263 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
2019 makyajlı modellerde varmış ..