Civic FC5 Dizelci arkadaslar buraya

Arkadaslar araclarınızın resimde attığım bölgedeki kısmına bi bakabilirmisiniz böyle bişey varmı. Sabahtan beri ne olduğumu anlamaya çalışıyorum her iki taragfta boyleIMG_20201109_171417.jpeg

Redmi Note 9S cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
 
Dizel oto alan bir arkadaşın stop/start çalışmamaya başlayınca servise götürdü ve aküsü değiştirildi garantiden. Akü Varta 70A. Benzer sorun yaşayan varsa baktırabilir.
Bazen ben de şüpheleniyorum acaba benimki de mi bozulmak üzere diye, çünkü 4-5 stop/starttan sonra akü şarja geçiyor ve stop/start çalışmıyor.


iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.
Bende de 2018 dizel manuel var. Aracı 2. el aldım 63binde. Start stop kafasına göre bir çalışıyor bir çalışmıyor. 2 senelik 63bin km de ki aracın aküsü zayıflar mı bilemiyorum ? Zaten start stopu pek sevmiyorum ve aklıma gelince arabaya biner binmez kapıyorum düğmesinden. Ama kafasına göre çalışıp çalışmaması da sinir etmiyor değil. İlk sahibi aracın son 2 bakımlarını özel serviste yaptırdığı için, honda bana aracınız garanti kapsamından çıkmış dedi. Yoksa gider gösterirdim. Para verip uygun akü alsam sorunun 100% çözülüp çözülmeyeceğinin garantisi de yok.
 
Geri
Üst