aydın ve denizli civarı usta

cagano

0
Katılım
27 Ara 2014
Mesajlar
191
Tepki puanı
2
merhaba arkadaşlar aydın ve denizli civari honda ustaları var mı?. conta yandığı için değişim yapılacak. sanırım devir daim pompası ve trigerde değişebilir. yetkili serviste bunlara ne kadar fiyat biçerler? bildiğiniz tanıdığınız ustalar servisler var mı bana yakın. malum arabayı hareket ettiremiyorum. yoksa motor elimde kalıcak.
 
Katılım
26 Ara 2014
Mesajlar
1,387
Tepki puanı
5
Konum
istanbul
Aracınız
Hadi gelmiş geçmiş olsun inşallah arabanın da seninde keyfin yerine gelir bundan sonra.bu arada bilgi amaçlı soruyorum ne kadara mal oldu

(Tapatalk Bazen Canimi Sıkmıyor deilsin.:)))
 

cagano

0
Katılım
27 Ara 2014
Mesajlar
191
Tepki puanı
2
Arabada silindir kapak contası , üst kapak contası, devir daim değişti. Üst kapak taşlandı. Daha önce motor üstten açılmış olduğundan civataları yalama yapmış tornacıda vidalama yaptırıp daha kalın civata takmış. Sağlam olsun diye. Alt kapak söküp motorun içini bi güzel temizlemiş. Yağ değişimi filtre değişimi hava filtresi falan toplam maliyet 1500 tl istedi. Araba iyi şu anda. Beğendim.


Sent from my iPhone using Tapatalk
 

cagano

0
Katılım
27 Ara 2014
Mesajlar
191
Tepki puanı
2
Hocam usta genç kafası çalışan motor ustası bir kardeşimiz nazımız geçiyor. Bizi okşucak biri değildir. Aradı zaten triger konusunda yeni değişmiş dedi. Devir daimi yaparken kontrol ettim onuda değiştireyim diyordum lakin yeni takılmış olduğunu görünce gerek görmedim fazla masrafa gerek yok dedi. Bende araba senin kendin binecekmişsin gibi yap dedim:) indirimi işcilikten düşürdüm zaten işcilik 600 istiyordu. Sağolsun çok iyi bir usta ve iyi bir insan:)


Sent from my iPhone using Tapatalk
 
Geri
Üst