2014 model fb7 kasa manuel vites honda civic elegans aldım.

kayhanbozkus

0
Yönetici
[MENTION=536]hakangaya[/MENTION] bu kadar jetta hayraniydiniz neden civic aldiniz bu soruyu kendinize sormanizi tavsiye ederim. Kimse burda sizin fikrinizi degistirmek icin cabalamaz. Honda bizim babamizin arabasi degil sonucta icinize sinen hangi marka modelse onu alin size verebilecegim tek tavsiye bu. Aldiginiz araba peynir ekmek gibi satiliyor. Bugun aldiginiz fiyata koyarsaniz kolaylikla satilacagini dusunuyorum. Bu sekilde istediginiz araci alabilirsiniz.

HUAWEI MT7-L09 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

jetta hayranı değilim ben daha önceden opelim vardı satıp japon marka deneyim dedim, ama ondaki konforu bulamadım

Aracınız
jetta hayranı değilim ben daha önceden opelim vardı satıp japon marka deneyim dedim, ama ondaki konforu bulamadım
Honda da konfor ariyorsaniz yeni cvt civic almaniz gerekiyor

Ama mevcut fb7 civiclerde kotu degil ben gayet memnunum

SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

sayın arkadaşlar ben civic kötü demiyorum, güzel araba, ama yetmiş ve seksen bin lira para sayıyorsunuz, arkadaş Ford focus, opel astra, ww jetta gibi hemen hemen aynı fiyattaki araçlarda göğüs kauçuk yumuşak ve kaliteli malzeme, kapısını açıyorsun malzeme tok kalın malzeme, daha konforlu, hepsi turbolu ayağını gaza koyunca şahlanıyor, ayrıca bacanak ta 1.4 tsi jetta var 2012 model prins marka tüp takılı, hiçbir sorunda çıkarmadı turbo motor olmasına rağmen yıllardır, arabaya bir bindim, yani gerçekten arabaya bildiğimi anladım, arabadaki konforu anlatmaya kelimeler yetmez, o direksiyonum hassasiyeti, içim cız etti neden bu arabayı almadım diye, yoksa jetta hayranı yok opel hayranı felan değilim, ben burda arabada kötülemiyorum, ama her zaman dediğim gibi, civic 70 bin lira olsa jetta 100 bin lira olsa derim ki parasına göre araba, jetta kadar olmasada, opel astra veyahut Ford focusta bizim fb7 ye göre konforlu, arabadan acayip lezzet alıyorsun binince, arabaya bindim diyorsun

yani bizim bu fb7 kasada kaporta kalın olsa, tdi, tsi tarzı motor olsa iç malzeme kalitesi yumuşak malzeme olsa derimki sadece şekli değişik, sportif isteyenler bunu alır, ee birde üstüne üstlük lpg de giderken benzin göstergesi düşmesi, neymiş efendim yok kontağı kapıyacakmışsında 20 saniye beklicekmişsin gösterge düzelecekmiş, buda tuz biber oluyor gerçekten, zaten handikap dolu, benim zoruma giden bu, yoksa herkesin arabasına zevkine saygı duyuyorum, ben burda araba felan kötülemiyorum kesinlikle...

yani kesinlikle beni yanlış anlamayın, kesinlikle kötü niyetim yok, mesela desemki ulan neden jetta değilde Ford focus aldım veyahut neden opel astra aldım desem haklısınız, bu saydığım arabalar aynı ayarda kaportalar taç gibi, içime biliyorsun kalite, motor desen turbo, roket gibi, sadece tipleri değişik hepside aynı ayarda araba, hatta bunları geçtim toyota corolla bile göğüs deriye benzeyen yumuşak malzeme ve kaporta bizimkine göre kalın, yani meral ettiğim soru bu.

esaret

0
1 Jetta tsi prins lpg ile bir benzin yakıyor görsen oturur ağlarsın.
2 O araçların hiçbiri fabrika çıkışlı tüplü ve tam uyumlu motor değil.
3 illa ki ilerleyen zamanlarda sıkıntı çıkarır. Çıkarmasın diye de benzin de yaktırıyorlar ne anladım ben bu işten.
4 ford focus dediğin araba kaya gibi kütür kütür konfor diye bir şey görmedim ben onda
5 alayına civicin sadece ön göğüs dizaynı direksiyonu donanımı ve motoru yeter. Sorunsuzluğu da cabası.
6 şimdi git o arabayı sat. Focus al jetta al bin. En fazla 400 lira noter masrafın olur.
Burada bu kadar civic kullanıcısını enayi yerine koymaya hakkın yok.
7 çok sinirlendim bir daha boş yapma daha ağır konuşurum

D6503 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Aracınız
Siz bu aracı alırken kaportasına bakmadınızmı torpidosuna bakmadınızmı gözlerinizimi kapadınız . Yada bu aracı kullanmadan test etmeden mi aldınız .. yada durun bu aracı sizin yerinize başkasımı aldımı. Şimdi burda yok torpdosu sert bu araba gitmiyor kapısı tok vay babam sağlam değil.

Bence burdaki insanlarla kafa geçmeyin. O focus dediğiniz dar araçtan alın yada tdı motor lı bir araç alıpta DPF ile bir uğraşın sonra konuşalım.

Aracınız
Easytronik yarı otomatik tek kavramadan geçmiş biri olarak fb7 otomatik dünyamı değiştirdi vallahi. Sırf şanzumanı kafamı rahat ettirdi ki bir araca 8-10 sene binen birisiyim.

Çift kavrama yarı otomatikleri iyi araştırın derim.

İyi bir tercih yaptığınızı göreceksiniz.

SM-G930F cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri