2014 model fb7 kasa manuel vites honda civic elegans aldım.

Öncelikle hayırlı olsun.Aracınızın direksiyonunu size akıl veren akrabalarınız değil, siz tutacaksınız.

Vay efendim o paraya şunu alırdın vay efendim o paraya bunu alırdın vs vs Her kafadan bir ses çıkar...

Kendi görüşürüm jetta'yı gram beğenmiyorum.Passat deseniz dediklerinizi anlardım.Ayrıca honda'nın piyasası belli.Hiç kendinize sordunuz mu yahu arkadaş bu arabadan bu piyasada neden bu kadar araç var diye ? Sizce şu an yollarda kaç tane civic var kaç tane jetta var. :) Siz hız arıyorsanız bence type-r alın o paraya 2007 model felan.

arkadaşlar herhalde bazıları beni yanlış anladı

arkadaşlar herhalde bazıları beni yanlış anladı

sayın arkadaşlar ben ford focus ,opel astra,jetta gibi arabalar aşağı yukarı fiyat aralıklarında olmasına rağmen neden civicde eksiklikler var diye sordum ,yani kaportasının ince olması ,göğüs kısmı sert plastik olması ,atmosferik motor olması içeriye ses alması gibi handikapların olması bazıları bana diyorki sen bir sürü civic kullanıcısını enayi yerine koyuyorsun dediler ,ben sakat indiriminden civic fb7 2014 manuel lpg li araba aldım ,malum 5 yıl satamama engeli vardı ,ha belki şunu diyebilirsiniz ,arabanı beğenmediysen sat kardeşim 5 yıl satamıyorum arkadaşlar ,zaten arabadan fazla anlamıyordum gittim civic aldım ,ama daha sonraları inceleme imkanım oldu baktım kendi segmenti ve aynı fiyattaki arabalara astra ,jetta ,focus ,arabaların kaportası daha kalın malzeme kalitesi daha iyi ,hadi bunları geçelim ,lpg de giderken benzin göstergesi düşüyor iyice soğuttu bu gibi durumlar beni ,bazıları bana diyorki ,civic tüpe uyumlu tüpte az yakıyor ,diğer arabaların bu fiyata dizeli var ,yok jetta tüpe uyum göstermiyormuş ,kolayı var uyum göstermiyorsa 3 5 lira daha ver dizelini al bu kadar basit ,saygılı arkadaşlar beni kesinlikle yanlış anlamayın ,ben ne kimsenin arabasını kötülüyorum ,neden kimseyi enayi yerine koyuyorum ,isteyen istediği arabaya güle güle binsin ,benim öğrenmek istediğim bu sizden bana mantıklı cevap veren olmadı ,zaten senede yaptığım 5000 km az yakması çok yakmasıda önemli değil ,yani bu sorunun cevabını bana adam gibi veren beni psikolojikmen rahatlatan olursa çok sevinirim ...

Kavas

0
Aracınız
Honda hayat onda diye yıllardır kandırmışlar bizi. 2017 FC5 Otomatik LPG’li var bende de. Aldığımdan beri mutsuzum resmen. Nereye el atsan orası elinde kalıyo arabanın. Kaporta ince, ses alıyo, lpg’de sıkıntı bitmiyo, göçük desen başlı başına sorun, klima desen sıkıntılı, fren balatasından gelen ses, kapılardan gelen sesler, cam ayarları, trim seslerini zaten söylemiyorum, detaylı incelemede kaynak izleri, boya kalıntıları, kaputun şahlanması, bagajdaki boşluklar, say say bitmiyo yani. Güya bu araba sıfır. 5–10 sene sonra nolacak bu arabaya düşünmek bile istemiyorum. Oysa 2012-2017 arası focus dizel manuel kullandım. Bir tane ama bir tane olumsuzluk görmedim. Uzun lafın kısası honda hikaye hikaye. Kimse kendini kandırmasın...

iPhone cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
[MENTION=536]hakangaya[/MENTION] Açtığınız konuyu eski konunuz ile birleştirdim, bende size bir kaç soru sormak istiyorum,
Foruma 2014 yılında üye olmuşsunuz, 2015 yılında Fb7 aracınız varmış gibi sorular sormuşsunuz yazdığınız mesajlara ve konulara bakılırsa 3-4 yıldır civic fb7 kullanıyorsunuz.
1. Bu kadar süre sonra mı pişmanlık duydunuz?
2. Aracınızı satıp tekrar aynı araçtan aldı iseniz binerek deneyim ettiğiniz bu aracı tekrar neden tercih ettiniz?

noefer hocam 2014 yılında aldım aracımı 1 sene sonrasında başladı mutsuzluklar, arabamı 5 yıl satamıyorum,benimkisi pişmanlık değilde altını çizerek söylüyorum, bu sorumun cevabını bulmak aracı felan kötülemek yada kullanıcıyı kötülemek değil, beni herhalde anlamıyorsunuz siz.

NoFeaR

BYD
Ad Soyad
Turgut
Aracınız
Diğer Markalar
noefer hocam 2014 yılında aldım aracımı 1 sene sonrasında başladı mutsuzluklar, arabamı 5 yıl satamıyorum,benimkisi pişmanlık değilde altını çizerek söylüyorum, bu sorumun cevabını bulmak aracı felan kötülemek yada kullanıcıyı kötülemek değil, beni herhalde anlamıyorsunuz siz.

Şu anki aracım 7. Hondam 15 yıldır neredeyse tüm kasa araçlarını kullandım, bir kere dahi yolda kalmadım yağ ve filtre bakımı hariç arızadan dolayı tamirciye para verdiğimi hatırlamıyorum. Çevremde insanların yaşadığı arızaları vs gördükçe Honda almaya devam ediyorum...

Aracınız
Ic malzeme nazik olabilir.

Amac motor sanziman kimseyi yolda birakmaz

SM-G800H cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

esaret

0
Seneye 5 yılın doluyor git de Bagaj hacmi 100litre daha fazla olan, 6 yıl garantili araba al. Civic dizel alırsın seneye.

Gidip de 10 bin lira fazla verip
Navigasyonsuz, sunroofsuz, 3yıl garantili 137.500tl olan focustan alma

Senin için şunları araştırdım ya alacan olsun. Millet seni hondayı sevmeye veya diğer arabalardan üstün olduğuna ikna etmeye mecbur değil. Bu senin sorunun çözümünü de kendin bul. Bilmiş bilmiş konuşmaktan başka bir şey yapmıyorsun. Troll seni

D6503 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

esaret

0
10 Mart günü Ford Focus Otomatik aracımla ilgili kronik şikayetim vardı. En son Turboyu değiştirdiler. Ama yine arıza devam etti. Ara sıra seyir halindeyken. Aracın devir ibresi 2.000 devrin altında yukarı aşağı hızlı hızlı gidip gelmekte, aşırı titreme şeklinde 1-3 dakika arasında devam etmektedir. Bu arıza ile ilgili. Değişenler; sıcaklık sensörü, şanzıman kapağı ve yağı, volant dişlisi, son olarak Turbo değişti. Bunların yanında program atmalarda yapıldı. Çözüm bulunamadı. Araç Değişim talebinde bulundum. Ama Ford bunu kabul etmedi. Artık avukatımla bu işi takip edeceğim. Beni çok üzdüler.
[MENTION=536]hakangaya[/MENTION] böyle gevşek gevşek konuşuyon ama eminim seneye gidip yeni civic alacan.

D6503 cihazından CivicTR mobile app kullanılarak gönderildi.

Geri